ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Ένα γράμμα για τον (Άγιο Παΐσιο)- Που κρατήθηκε μυστικό για χρόνια

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Ένα γράμμα για τον (Άγιο Παΐσιο)- Που κρατήθηκε μυστικό για χρόνια

Ένα γράμμα για τον Άγιο Παΐσιο, Που κρατήθηκε μυστικό για χρόνια...

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια επιστολή που είχε γράψει ο Άγιος Παΐσιος πριν από την κοίμησή του. Η επιστολή απευθυνόταν σε έναν πνευματικό μαθητή του και περιέχει βαθιές ιδέες για τη φύση της πνευματικής ζωής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι. Αυτό που κάνει την επιστολή αυτή μοναδική είναι ότι δεν προοριζόταν ποτέ να μοιραστεί με το ευρύτερο κοινό και ότι κρατήθηκε μυστική για πολλά χρόνια.

Στην επιστολή, ο Άγιος Παΐσιος μιλάει για τη σημασία της καλλιέργειας μιας βαθιάς και ειλικρινούς σχέσης με τον Θεό και για την ανάγκη να προσπαθούμε συνεχώς για πνευματική ανάπτυξη και διαφώτιση. Μιλά επίσης για τους αγώνες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας ζωή και για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για πνευματική μεταμόρφωση.

Αυτό που είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό στην επιστολή είναι το βάθος της πνευματικής διορατικότητας του Αγίου Παϊσίου και η σαφήνεια με την οποία είναι σε θέση να διατυπώνει σύνθετες πνευματικές έννοιες. Τα λόγια του είναι ταυτόχρονα εμπνευσμένα και παρήγορα και προσφέρουν μια βαθιά αίσθηση ελπίδας και καθοδήγησης για όσους επιδιώκουν να εμβαθύνουν την πνευματική τους ζωή.

Αισθάνομαι προνομιούχος που μπόρεσα να διαβάσω αυτή την επιστολή και πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να αγγίξει τις ζωές πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι μια μαρτυρία για τη βαθιά πνευματική κληρονομιά του Αγίου Παϊσίου και μια υπενθύμιση της διαρκούς δύναμης των διδασκαλιών του.

Ελπίζω αυτή η επιστολή να σας ενδιέφερε και να σας πρόσφερε μια ματιά στα κρυμμένα βάθη της πνευματικής διδασκαλίας του Αγίου Παϊσίου. Είθε η σοφία του να συνεχίσει να μας καθοδηγεί όλους στα πνευματικά μας ταξίδια.

πηγη: face-new237.com

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

 

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΣΗΦ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ


ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΣΗΦ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ...

 

Έρχεται μεγάλο κακό θύμιασε τα σπίτι σας. Ακούστε το απόσπασμα...…

Συνέχεια➥

Αποκλειστικό: Επείγον Μήνυμα... ( Νο2 ),,, Από Μοναχό Αγιορείτη...


Αποκλειστικό: Επείγον Μήνυμα... ( Νο2 ),,, Από Μοναχό Αγιορείτη...

 

Πριν λίγες ώρες μας ήρθε ένα Email .... Από έναν Μοναχό του…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --