Πήγαινε, παιδί μου, να ξαποστάσεις εκεί! Θαύμα Παναγίας Πορταΐτισσας

Πήγαινε, παιδί μου, να ξαποστάσεις εκεί! Θαύμα Παναγίας Πορταΐτισσας

Πήγαινε, παιδί μου, να ξαποστάσεις εκεί! Θαύμα Παναγίας Πορταΐτισσας...

 

Η κ. Ξ.Μ., κάτοικος Περάματος Πειραιά, μας γράφει: «Είμαι παντρεμένη και έχω τρεις κόρες και οχτώ εγγόνια. Έπειτα από μια μακροχρόνια αρρώστια, ένιωθα χαμένη και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Προσευχόμουν στην Παναγία κάθε μέρα, ζητώντας τη βοήθειά Της...

 

 

 

 (|) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρεις εσύ γιατί προσευχόμαστε στο Θεό;

 

Ένα βράδυ, ενώ κοιμόμουν, ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στην Αλεξανδρούπολη, με μία από τις εγγονές μου. Όλα σκοτείνιασαν και τρέμοντας αναρωτιόμουν που να πάω. Βλέπω μια ψηλή, μαυροφορεμένη γυναίκα, να μου δείχνει ένα φωτεινό Μοναστήρι, πάνω σε ένα ύψωμα, και να μου λέει: «Πήγαινε, παιδί μου, να ξαποστάσεις εκεί! Όχι μέσα στο Σουφλί, δίπλα».

 

Όταν ξύπνησα, φίλησα την Εικόνα της Παναγίας που έχω στο σπίτι μου. Είδα ότι στο πίσω μέρος έγραφε: «Παναγία Πορταΐτισσα». Δεν είχα προσέξει ποτέ πως η Εικόνα αυτή είναι η συγκεκριμένη Παναγία.

 

Ρώτησα γνωστούς μου· δεν ήξεραν να μου πουν για κάποιο Μοναστήρι κοντά στο Σουφλί. Τότε, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου ναταξιδέψουμε μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Εκεί ρωτήσαμε και μας είπαν ότι το Μοναστήρι είναι στο χωριό της Κορνοφωλιάς. Ήρθαμε·το Μοναστήρι ήταν ίδιο με αυτό του ονείρου μου. Προσκυνήσαμε την Εικόνα της Παναγίας. Είδα ότι η Εικόνα που έχω στο σπίτι μουείναι η Εικόνα του Μοναστηριού.

 (|) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσευχή ευγνωμοσύνης στο Χριστό

Έχουμε έρθει δυο φορές στη Χάρη Της. Από τότε, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Σάς έγραψα, επειδή ήθελα να σας μεταβιβάσω και τη δική μου εμπειρία».

Θαύματα· Παρακλητικός Κανών και Χαιρετισμοί της Παναγίας Πορταϊτίσσης, Έκδοση Ιερά Μονή Παναγίας Πορταϊτίσσης· Μετόχιον Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, Κορνοφωλιά 2017.
 
 
 
 
 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Η φωτογραφία με την γυναικεία φιγούρα στο Άγιον Όρος που αποδίδεται στην Παναγία....Την τράβηξε έναν μοναχός και το αντίγραφό της προσκυνάται στην Μονή του Αγίου Παντελεήμονα...…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ...

 

ΜΕΓΑ…
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤
- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|