Νέα Αρχή με τον Ιησού Χριστό...

Νέα Αρχή με τον Ιησού Χριστό...

Νέα Αρχή με τον Ιησού Χριστό...

 

Ο χρόνος τρέχει με τη μεγαλύτερη ταχύτητα. Είναι ασταμάτητος και εκεί που μιλάς για το δευτερόλεπτο συσσωρεύονται συνεχώς άλλα δευτερόλεπτα και γίνονται ώρες, ημέρες, μήνες, χρόνια. Πανικόβλητοι οι άνθρωποι βλέπουμε να έρχεται η φθορά, το γήρας και ο θάνατος...

Η αλήθεια είναι μια, χρειάζεται ένα πρόσωπο για να αναλάβει τη ζωή μας, να την παρακολουθεί, να την κατευθύνει και να την φθάσει στον ποθούμενο σκοπό. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό, τον αναστημένο και ζωντανό Χριστό. Τον Χριστό ο οποίος ακούει, βλέπει, απαντάει και επεμβαίνει δυναμικά στη ζωή μας.

Όχι άψυχα αντικείμενα, όχι μια εικόνα του Χριστού, έργο χειρών ανθρώπων που διαφημίζεται σαν θαυματουργή. Αυτό είναι άψυχο υλικό και δεν έχει καμία δύναμη. Υπάρχει ο αληθινός και ζωντανός Χριστός, αναστημένος και αληθινά θαυματουργός που μπορεί να τον ζητήσει και να τον βρει κάθε άνθρωπος.

Ο ίδιος ο Χριστός μας προκαλεί όλους και μας φωνάζει: «Αιτείτε και θέλει σας δοθή, ζητείτε και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή, διότι πας ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και εις τον κρούοντα θέλει ανοιχθεί» Ματθαίος ζ:7

Εμείς σαν ζωντανοί άνθρωποι μπορούμε να αναζητήσουμε και να βρούμε το ζωντανό και αληθινό Χριστό και να εξακριβώσουμε με τον πιο θετικό τρόπο ότι ο Χριστός που πέθανε για μας αναστήθηκε και τώρα ζει και είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε έναν που θα τον αναζητήσει.

 

(|) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όπου ο Χριστός εκεί και η Παναγία

 

Ας γονατίσουμε σε κάποιο «ταμείο» -προσωπικό μας χώρο- ας κλείσουμε την θύρα για να μιλήσουμε στον Ιησού Χριστό κι ας του πούμε: «Που είσαι Χριστέ μου; Ζεις; Είσαι αληθινός; Μπορείς να με σώσεις κι εμένα; Μπορείς να αναλάβεις τα προβλήματά μου; Μπορείς να θεραπεύσεις την ασθένειά μου;» Έτσι, εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο διαπιστώσαμε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι αναστημένος και ζωντανός και όχι μια αφηρημένη προσωπικότητα ή μία αποτύπωση σε κάποια «θαυματουργή» εικόνα, ξύλινη, αργυρή ή χρυσαφένια.

Πιστεύουμε σ’ ένα αληθινό Θεό που μας ακούει, μας απαντάει και σπεύδει σε βοήθεια μας όποτε τον επικαλεσθούμε. Ο Λόγος Του λέει: «Και πας όστις αν επικαλεσθή το όνομά του Κυρίου θέλει σωθή» Πράξεις β:21. Από εμάς λοιπόν εξαρτάται να δούμε ευλογία, υγεία και ευτυχία στη ζωή μας.

Δεν γνωρίζω τι σου συνέβη μέχρι τώρα, ποιες περιπέτειες πέρασες και ποιες ταλαιπωρίες. Δεν ξέρω τι αισθάνθηκες αλλά μπορώ να σε βεβαιώσω ότι αν αρχίσεις ένα νέο ξεκίνημα με τον Ιησού Χριστό, θα γευθείς μια νέα ζωή και θα ευλογηθείς πάρα πολύ. Θα ανοίξεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου και θα ζήσεις για πρώτη φορά με ένα άλλο τρόπο από αυτόν που έζησες μέχρι τώρα. Μέσα από την καρδιά σου θα λες ότι «ο Κύριος βοηθός μου, δεν με αφήνει, δεν με εγκαταλείπει». Ξεκίνα από σήμερα.

Πάρε την Καινή Διαθήκη, το Ευαγγέλιο του Χριστού και άρχισε να το διαβάζεις, κι όταν έχεις ευκαιρία «είσελθε εις το ταμείο σου και κλείσας την θύρα σου προσευχήθητι εις τον πατέρα σου τον εν τω κρυπτώ και ο πατήρ σου ο βλέπων εν τω κρυπτώ θέλει σοι ανταποδώσει εν τω φανερώ» Ματθαίος ς:6.

 

 (|) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για να κατοικήσει μέσα μας ο Χριστός: Κύριε Ιησού, Χριστέ ελέησόν με…

 

(|) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η εν Χριστώ αγάπη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

.| |.

Ψηφο/ρία: 0

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

(Μια Νέα δημοσίευση από έναν διαχειριστή)

  • Ἀφιερωμένο στόν Κύριό μας Ἱησοῦ Χριστό καί τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο!

Αυτή η απάντηση διαγράφηκε.

 

ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ


ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ...

 

Κάθε φορά που οι πιστοί απομακρύνονται από τον Θεό, ο Θεός χρησιμοποιεί…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤
- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|