ΤΩΡΑ στο Αιγαίο! Αυστριακή ΜΚΟ επιβεβαιώνει: Αυτούς σας στέλνουν οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΩΡΑ στο Αιγαίο! Αυστριακή ΜΚΟ επιβεβαιώνει: Αυτούς σας στέλνουν οι Τούρκοι...

 

Oι Τούρκοι μεταφέρουν με λεωφορεία παράνομους μετανάστες από την Ανδριανούπολη και από στρατόπεδα στην Οσμάνιγιε και την Αλεξανδρέττα, προς τα μικρασιατικά παράλια.

Εκεί τους εγκαταλείπουν χωρίς τροφή και φαγητό, φράζοντάς τους μάλιστα τον δρόμο για να μην μπορούν να φύγουν ξανά προς την τουρκική ενδοχώρα. Ως εκ τούτου, έχουν ως μόνη διέξοδο να βρουν μία βάρκα και να προσπαθήσουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.Ανάμεσα στους αλλοδαπούς που προσπαθεί να στείλει η Τουρκία στην Ελλάδα βρίσκονται όμως και φορείς του κορωνοϊού, κάτι που επιβεβαιώνει, σοκάροντας την χώρα, η αυστριακή οργάνωση Josoor, με βίντεο ντοκουμέντο!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η επικεφαλής της αυστριακής οργάνωσης, Ναταλί Γκράμπλερ, αποκάλυψε ότι όσοι αλλοδαποί ήταν συγκεντρωμένοι από το καθεστώς Ερντογάν στον Έβρο υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορωνοϊό στις 14 Μαρτίου, ωστόσο η χωροφυλακή, δεν κοινοποίησε ποτέ τα αποτελέσματα.

Η ίδια θεωρεί ότι είναι πιθανό να υπάρχουν, ανάμεσα σε όσους συγκεντρώνει ΤΩΡΑ η Τουρκία στα μικρασιάτικα παραλία, και ασθενείς του κορωνοϊού, καθώς οι Τούρκοι φέρνουν κόσμο από στρατόπεδα καραντίνας.

«Οι πληροφορίες λένε πως και άλλοι άνθρωποι από άλλα στρατόπεδα, θα μεταφερθούν στις ακτές (με την Ελλάδα), τις επόμενες μέρες», προειδοποιεί η Γκράμπλερ.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο..

Πήγη: el.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΑΕ με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...

 

Η συνεκπαίδευση της πολεμικής…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

Ευχάριστα νέα έχουμε στο πρόγραμμα κατασκευής του stealth UCAV nEUROn το οποίο πέταξε μαζί με πέντε γαλλικά μαχητικά Rafale....…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

 

- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|