Ο ύπουλος ρόλος του Γερμανικού Spiegel, οι νέες απειλές και η προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη-Προβοκάτσια κατά της Ελλάδος στήνει στον ΟΗΕ ο Ερντογάν

Ο ύπουλος ρόλος του Γερμανικού Spiegel, οι νέες απειλές και η προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη-Προβοκάτσια κατά της Ελλάδος στήνει στον ΟΗΕ ο Ερντογάν...

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε νέες προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα και μάλιστα δεν διστάζει να επικαλεστεί και το… διεθνές δίκαιο ενώ ανακοίνωσε πως ετοιμάζει «αποκαλύψεις» στον ΟΗΕ για δήθεν κακομεταχείριση των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών στα σύνορα.

Συνέχισε τις ίδιες ψευδείς κατηγορίες περί «νεκρών» αλλοδαπών στα σύνορα από ελληνικές ενέργειες. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Άγκυρα θα συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Να δίνει πραγματική υπόσταση σε «fake» news και «γεγονότα» δια της συνεχούς επαναλήψεως με «περιτύλιγμα» δήθεν συναισθηματικής φόρτισης.

 


Αξίζει να σημειωθεί πως το γερμανικό Spiegel διαψεύδει την ελληνική κυβέρνηση και υποστηρίζει ότι «υπήρξε νεκρός στον Έβρο» την Καθαρά Δευτέρα και αφήνει υπόνοιες ότι πυροβολήθηκε από την ελληνική πλευρά που σημαίνει ότι η Αλήθεια πάντα μπορεί να αλλοιωθεί ή να μετατραπεί ανάλογα με το ποιανών τα «αυτιά» την ακούνε.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας στην πρώτη τοποθέτησή του μετά τη συνάντηση στις Βρυξέλλες με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Σαρλ Μισέλ, χαρακτήρισε «δολοφονική» της στάση της Ελλάδας απέναντι στους αιτούντες άσυλο προσθέτοντας ότι «δεν θα σωπάσω. Θα ζητήσω ευθύνες».

Επέμεινε, επίσης, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να κρατά τα σύνορά της ανοιχτά καλώντας την Ελλάδα να κάνει το ίδιο. «Η πρόταση μου στην Ελλάδα είναι: “Ανοίξτε τις πύλες σας”. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είναι μόνιμα στην Ελλάδα. Αφήστε τους να μετακινηθούν από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «πρέπει πρώτα να μάθει το Διεθνές Δίκαιο και να διαβάσει την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Επιμένοντας, μάλιστα, στην τακτική των fake news ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε σε «4-5 πρόσφυγες που σκοτώθηκαν στα σύνορα» ενώ προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα καταθέσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ εικόνες με γυμνούς μετανάστες στα σύνορα.

Όσον αφορά την κατάσταση στη Συρία ο Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Τουρκία έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα για την κατάπαυση του πυρός και την προστασία αμάχων στο Ιντλίμπ. Τώρα η ΕΕ πρέπει να κάνει το κομμάτι της».

Προανήγγειλε, τέλος, σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Μαρτίου για τη μεταναστευτική κρίση, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και πιθανόν ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Στη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων Τι ευχόμαστε;


Σήμερα λοιπόν, εκτός από τις ευχές που θα εκφράσουμε, είναι ευκαιρία και να σκεφτούμε τι κάνει τα κράτη σεβαστά στους φίλους και τρομερά στους εχθρούς

 

Στην…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

Στη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων Τι ευχόμαστε;


Σήμερα λοιπόν, εκτός από τις ευχές που θα εκφράσουμε, είναι ευκαιρία και να σκεφτούμε τι κάνει τα κράτη σεβαστά στους φίλους και τρομερά στους εχθρούς

 

Στην…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤
- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|