Χαρδαλιάς: Καμία σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά –(ΒΙΝΕΟ)

Χαρδαλιάς: Καμία σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά –(ΒΙΝΕΟ)

Χαρδαλιάς: Καμία σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά – Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο...

 

Αυστηρό μήνυμα ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν έχει λήξει και ότι τα μέτρα και τα πρόστιμα ισχύουν στο ακέραιο έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε, το τελευταίο εικοσιτετράωρο παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων, κάτι που δε θα γίνει ανεκτό.

«Τις τελευταίες εβδομάδες δείξαμε υπομονή, επιμονή και καρτερικότητα. Η προσπάθεια αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί» είπε και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει «καμία σκέψη για εκδρομές την Πρωτομαγιά».

 

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι η μη τήρηση των μέτρων δε θα γίνει αποδεκτή για κανέναν» υπογράμμισε.

 

 

 

 

 

 

Οριζόντιοι έλεγχοι σε ιδιωτικές δομές υγείας

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, η Αρχή Διαφάνειας, με επικεφαλής τον κ. Άγγελο Μπίνη, μετέβη στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, για αυτοψία ενώ θα πραγματοποιήσει οριζόντιους ελέγχους σε ιδιωτικούς φορείς Υγείας σε όλη την επικράτεια.

Τα μέτρα θα επανεξετάζονται διαρκώς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε ότι η επόμενη φάση δεν θα είναι επιστροφή στη συνήθη κανονικότητα. «Η επόμενη φάση θα είναι η επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα και όχι στη συνήθη κανονικότητα και θα χρειαστεί η διατήρηση της κοινωνικής ευθύνης. Ο κορωνοϊός δε θα εξαφανιστεί. Θα έχουμε αναζωπύρωση, θα έχουμε κρούσματα και δυστυχώς θα χάνουμε συνανθρώπους μας. Τα μέτρα θα επανεξετάζονται διαρκώς και κάποιες περιοχές θα ξαναμπούν σε καραντίνα» σημείωσε, επαναλαμβάνοντας ότι η μη τήρηση των μέτρων δε θα γίνει ανεκτή.

Πηγή: Σύνδεσμος

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -