Ζούμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη: Ο Βενιζέλος προτείνει στους Έλληνες το μικροτσίπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζούμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη: Ο Βενιζέλος προτείνει στους Έλληνες το μικροτσίπ...

 
Ζούμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη...

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη, ότι η χώρα έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να είμαστε και περισσότερο σώφρονες.

«Υπάρχει πολυμορφία στην αστυνομική κρίση» ανέφερε στον OPEN σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται. Όπως τόνισε από άποψη συνταγματικότητας είμαστε απολύτως καλυμμένοι.

Πρόκειται, όπως είπε, για «stage of emergency».

Παρέπεμψε δε σε χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Σερβία, όπου είχαν τέτοια παράδοση. Στη χώρα μας  – τόνισε – σεβόμαστε τις αρχές και τους εμπειρογνώμονες.

Χαρακτήρισε, τέλος, πολύ ήπια η κατάσταση των ελέγχων, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα με τη διαχείριση του δημοσίου χώρου και θα πρέπει να αστυνομεύονται περισσότερο και να προστατεύονται.

Τέλος, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για το μικροτσίπ που προτείνει ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, προκειμένου να εμφυτευτεί σε όλους τους ανθρώπους.

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -