Covid-19: Τι θα γίνει με το SMS στο 13033; Θα καταργηθεί;

Covid-19: Τι θα γίνει με το SMS στο 13033; Θα καταργηθεί;

Covid-19: Τι θα γίνει με το SMS στο 13033; Θα καταργηθεί;   ...

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατάρτισης του ειδικού σχεδίου για τη σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό. Πέραν της επαναλειτουργίας των καταστημάτων, ωστόσο, στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού βρίσκεται και το σύστημα των SMS για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, προτείνει τη σταδιακή κατάργηση του συγκεκριμένου συστήματος για τον γενικό πληθυσμό.

 

 

Εξαίρεση βέβαια, θα αποτελούν ειδικές κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι και όσοι πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Η κατάργηση του συστήματος των SMS θα είναι σταδιακή και κατά πάσα πιθανότητα, θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση, ενώ άγνωστη παραμένει και η ακριβής ημερομηνία ανακοίνωσης των σχετικών πρωτοβουλιών. Δεν αποκλείεται δε, ότι η πρώτη φάση «χαλάρωσης» να περιλαμβάνει αναμόρφωση των κωδικών – και ενδεχομένως πρόσθεση καινούριων – με βάση και την επαναλειτουργία ορισμένων καταστημάτων.

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, στόχος του κυβερνητικού σχεδίου είναι να μην τεθεί σε κίνδυνο η επιτυχία των έκτακτων μέτρων, καθώς και να διατηρηθεί η πτωτική τάση της καμπύλης των κρουσμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη «χαλάρωση» των περιοριστικών μέτρων, τα οποία αφορούν τη λειτουργία συγκεκριμένων καταστημάτων, αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδες. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά πιθανό η πρώτη φάση αλλαγών του συστήματος των κατ’ εξαίρεση μετακινήσεων να ανακοινωθεί την ίδια ημέρα, ώστε να ευθυγραμμίζεται με την ευρύτερη στρατηγική της κυβέρνησης.

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -