Covid-19: Έτσι θα περπατάμε στον δρόμο – Πότε χτυπά «κόκκινος συναγερμός»(Επίσημο ΒΙΝΤΕΟ)

Covid-19: Έτσι θα περπατάμε στον δρόμο – Πότε χτυπά «κόκκινος συναγερμός»...

Ευχόμαστε να είναι ένα κακό όνειρο που θα τελειώσει, όταν ξυπνήσουμε.

Ίσως να είναι κιόλας! Ωστόσο, η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει δώσει ευκαιρία σε πολλές εταιρείες να πειραματιστούν με τεχνολογίες, οι οποίες θα επιτηρούν, αν οι πολίτες τηρούν τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται.

Η εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης Landing AIεμφάνισε βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει πρόγραμμα, το οποίο θα επιτηρεί τους ανθρώπους και θα σημάνει κόκκινο συναγερμό, σε περίπτωση που πλησιάσουν ο ένας τον άλλον πέραν του επιτρεπτού.

Το πιο επικίνδυνο είναι πως οι εν λόγω τεχνολογίες χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, η οποία μπορεί να παίρνει αυτόνομα αποφάσεις.

«Η Landing AI έχει αναπτύξει ένα εργαλείο ανίχνευσης κοινωνικής απόστασης με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να ανιχνεύσει, εάν οι άνθρωποι διατηρούν μια ασφαλή απόσταση μεταξύ τους, αναλύοντας βίντεο σε πραγματικό χρόνο (σε ζωντανή μετάδοση) μέσω κάμερας», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Το κενό ανάμεσά μας μεγαλώνει… Ήδη έχουν απαγορευτεί οι χαιρετισμοί, τα φιλιά και γενικά οι ένθερμοι εναγκαλισμοί.

Δείτε το επίσημο βίντεο της εταιρείας..

Θα παρακολουθεί τις θερμοκρασίες των πολιτών από σχεδόν 60 μέτρα μακριά, ανιχνεύοντας φτέρνισμα και βήχα, καθώς και καρδιακές και αναπνευστικές συχνότητες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τώρα με τον κορωνοϊό, ό,τι φάνταζε μακρινό εφαρμόζεται άμεσα. Θα μπορούν, ουσιαστικά να κοιτούν μέσα μας και αργότερα με ειδικά εμφυτεύματα...

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -