Επιστολή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού υπό παγκόσμια ηγεσία – Ποιος υπογράφει από την Ελλάδα

Επιστολή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού υπό παγκόσμια ηγεσία – Ποιος υπογράφει από την Ελλάδα...

Αναλαμβάνουν για αρχή οι κυβερνήσεις των ισχυρών Κρατών σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και εν συνεχεία έπεται ο ένας ηγέτης…

 

Σε ανοιχτή επιστολή τους, 92 πρώην Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί κρατών, προτρέπουν  σε συντονισμένη παγκόσμια διακυβέρνηση (global leadership) για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Γράφουμε, προκειμένου να κάνουμε έκκληση για άμεση διεθνή κινητοποίηση συνεργασίας, μέσα στις επόμενες μέρες», αναφέρουν στην επιστολή της 6ης Απριλίου, οι 92 πρώην «ηγέτες» μαζί με άλλες… προσωπικότητες, με αφορμή την υγειονομική και οικονομική κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Από την Ελλάδα υπογράφει ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει και έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση! (Δείτε ΕΔΩ) τους υπόλοιπους.

Προτείνουν τη σύγκληση μιας παγκόσμιας δεσμευτικής διάσκεψης, η οποία θα υποστηρίζεται από μια εκτελεστική ομάδα των G20, για την διάθεση πόρων ως προς την αντιμετώπιση έκτακτων παγκόσμιων αναγκών υγείας.

Τα μέτρα που προτείνουν είναι, μεταξύ άλλων:

ΥΓΕΙΑ

Οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν στην δέσμευση 8 δις δολαρίων για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός (από ποιους; Από τους φορολογούμενους;).

Από αυτά:

  • Να δοθεί 1 δισεκατομμύριο δολάρια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
  • 3 δισεκατομμύρια δολάρια για τα εμβόλια ή το εμβόλιο που ετοιμάζουν για όλους τους ανθρώπους.
  • 2.25 δισεκατομμύρια δολάρια για την  θεραπεία του κορωνοϊού.
  • Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να αναλάβει την συντονισμό της παγκόσμιας παραγωγής ιατρικών προμηθειών, για να μην ανεβαίνουν οι τιμές (Σχόλιο el.gr: Συγκεντρωτισμός αριστερού τύπου και στην Υγεία).

image-27.png

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έχουν γίνει προσπάθειες από εθνικές κυβερνήσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Ωστόσο το πρόβλημα είναι παγκόσμια και χρειάζεται παγκόσμια λύση για να μην γίνει η ύφεση κατάθλιψη, αναφέρουν.

Μεταξύ άλλων γράφουν:

Μία ευρύτερη ομάδα κεντρικών τραπεζών να συνεργαστεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρηματικά αποθέματα, από όλες τις οικονομίες, για έκτακτη ανάγκη αναπτυσσόμενων και πληγέντων χωρών.: Ένα κέντρο θα μαζέψει χρήματα από όλες τις τράπεζες δηλαδή και θα κάνει ανακατανομή του πλούτου, κρατώντας την διαχείριση, προκειμένου να την παραδώσει σε έναν παγκόσμιο ηγέτη.

Να δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στους «πρόσφυγες και μετανάστες» όλου του πλανήτη: Στήριξη της δημιουργίας πολυπολιτισμικού πλανήτη.

 

Όπως υπογραμμίζεται, όλα αυτά πρέπει να συμφωνηθούν αμέσως, από μια εκτελεστική ομάδα των G20 και να κατοχυρωθούν στις προσεχείς συνεδριάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ως «λύση» ονομάζουν την ριζική αναδιαμόρφωση της οικονομίας (σχόλιο el.gr: Κομμουνισμός μοντέρνου τύπου με ανακατανομή του πλούτου και υπερκρατισμό με έναν ηγέτη στην κορυφή, μετασοβιετικό μοντέλο προσαρμοσμένο στις νέες τεχνολογίες) και της Υγείας (σχόλιο el.gr: Εμβόλιο και μικροτσίπ όπως προτείνει ο Μπιλ Γκέιτς).

Όλα αυτά σε συνεργασία με τον Ο.Η.Ε.!

Δείτε ΕΔΩόλη την επιστολή στα Αγγλικά!

 

Τέλος αξιοσημείωτο είναι πως η επιστολή αυτή συντονίστηκε από τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος τον περασμένο μήνα παρότρυνε τους πρωθυπουργούς και τους προέδρους του πλανήτη να δημιουργήσουν μια προσωρινή μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

Πήγη: https://www.el.gr

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -