Ο Αμερικανικός στρατός κυνηγάει το «ανέφικτο»! Ψάχνει τεχνολογία για να βλέπει μέσα από,,τοίχους

Την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα επιτρέπει στους στρατιώτες «να βλέπουν μέσα από τοίχους» αναζητούν οι ΗΠΑ και, συγκεκριμένα, ως προς τη «χαρτογράφηση και ανίχνευση δομών και κρυφών δωματίων» μεταξύ άλλων.

Ο στρατός των ΗΠΑ είναι σε αναζήτηση τεχνολογίας που θα επιτρέπει σε στρατιώτες «να να χαρτογραφεί τη δομή και να ανιχνεύει κρυφά δωμάτια, περάσματα, εσοχές, κρυφές μνήμες κλπ., συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων».

Για το πρότζεκτ συνεργάζονται οι Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων, η Διοίκηση Ανάπτυξης Ικανότητας Μάχης, το Διευθυντήριο Νυχτερινής Όρασης και Ηλεκτρονικών Αισθητήρων και η Διοίκηση Ελέγχου, Επικοινωνιών, Υπολογιστών, Κυβερνοχώρου, Πληροφοριών, Παρατήρησης και Αναγνώρισης (C5ISR).

Το RFI περιγράφει τη δυνητική τεχνολογία ως Σύστημα Αισθητήρων Μέσω των Τοίχων (STTW). Ο σκοπός της τεχνολογίας που «θα ανιχνεύει, θα εντοπίζει, θα απομονώνει και θα μετράει το προσωπικό και τα ζώα σε ένα κτήριο ή μια δομή» διακρίνοντας γρήγορα μεταξύ φίλων και εχθρών «με την πρόσβαση στα βιομετρικά τους δεδομένα». Όλα τα δεδομένα θα πρέπει να εμφανίζονται σε ένα ασύρματο tablet χρησιμοποιώντας avatar ή Cursor on

Target (CoT) για να κατανοήσουν τα δεδομένα των αισθητήρων, συμπληρώνει το σχετικό έγγραφο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την πρόσφατη ομιλία του στο Καπιτώλιο, ανέφερε:

«Για να διασφαλίσουμε την αμερικανική ελευθερία, επενδύσαμε ένα ρεκόρ ύψους 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον στρατό των ΗΠΑ. Έχουμε αγοράσει τα καλύτερα αεροπλάνα, πυραύλους, ρουκέτες, πλοία και κάθε άλλη μορφή στρατιωτικού εξοπλισμού, και όλα γίνονται εδώ στις ΗΠΑ».
Το Κογκρέσο έχει εγκρίνει 738 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στον τομέα της Άμυνας, για το δημοσιονομικό έτος του 2020.

Με πληροφορίες από: Sputnik

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -