Η προετοιμασία για το χάραγμα της Αποκάλυψης

Η προετοιμασία για το χάραγμα της Αποκάλυψης

Η προετοιμασία για το χάραγμα της Αποκάλυψης...

 

  1. Από ότι φαίνεται, σε παγκόσμια κλίμακα ετοιμάζουν μία εφαρμογή για τα κινητά, με την οποία όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες θα παρακολουθούνται, ώστε σε περίπτωση που κάποιος αρρωστήσει θα μπορεί να ξέρει το κάθε κράτος ή μία παγκόσμια αρχή, μέσω του GPS (Global Position System) που πήγε ο καθένας και ποιον συνάντησε, ώστε να ερευνάται σε ποιους μπορεί να έχει μεταδώσει τον όποιο ιό.
  2. Όπως είναι λογικό, όποιος δεν έχει το υποχρεωτικό αυτό μέτρο ασφαλείας θα θεωρείται παράνομος και δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί έξω, οπότε δεν θα πηγαίνει στη δουλειά του και έτσι δεν θα πουλάει ούτε προϊόντα ούτε υπηρεσίες. Έτσι αφού δεν θα έχει χρήματα και αφού δεν θα βγαίνει έξω δεν θα μπορεί και να αγοράσει οτιδήποτε.
  3. Επίσης δεν θα έχει πρόσβαση στο σύστημα υγείας, στην κοινωνική, στην πολιτική ζωή και τα “κοινά” γενικώς του τόπου, αφού με δική του ευθύνη θα θέτει εαυτόν εκτός κοινωνικού ιστού, ως κοινωνικά επιβλαβής για την δημόσια υγεία.
  4. Σε μικρό χρονικό διάστημα, αν όχι από την αρχή, η μη χρήση της εφαρμογής στα κινητά, θα γίνει ποινικό αδίκημα και δεν θα μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δέχεται να αυτοφυλακιστεί στο σπίτι του, αφού θα είναι γενικά επικίνδυνος για οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του.
  5. Όταν η εφαρμογή στα κινητά αρχίσει να έχει προβλήματα, λόγω τεχνικών θεμάτων ή απώλειας και κλοπής των κινητών, θα έρθει η εμφυτευμένη ταυτότητα που θα κάνει τα πάντα και θα περιέχει και την εφαρμογή και χωρίς αυτήν που θα είναι το κυρίως ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, δεν θα μπορεί κανείς, ούτε μικρός ούτε μεγάλος, ούτε πλούσιος ούτε φτωχός, ούτε ελεύθερος επαγγελματίας ούτε υπάλληλος (δούλος) να αγοράσει ή να πουλήσει οτιδήποτε. Κοινώς δεν θα μπορεί να ζήσει. (Αποκ. 13.16)

Νομίζω είναι ξεκάθαρα αυτά που είπα, άσχετα με το θρήσκευμα του καθενός ή τις θεολογικές του γνώσεις.

Τότε ο καθένας και η κάθε μία, θα έχει την ευκαιρία να αρνηθεί τον κόσμο που ζούμε και μάλιστα στη χειρότερή του έκδοση, αφού ζούμε σε εποχές φρίκης. Αν αρνηθεί τον κόσμο αυτό, τότε θα έχει επιλέξει τον Χριστό, αφού η άρνηση αυτού του κόσμου, είναι και το κεντρικό μήνυμα του Χριστού προς τους ανθρώπους, προκειμένου να κερδίσουν εκείνον τον αληθινό και φωτεινό κόσμο που ο Χριστός ευαγγελίστηκε.

Για όσους και όσες τυχόν θεωρούν ότι δεν είπε ποτέ ο Χριστός κάτι τέτοιο, επικαλούμαι τα λόγια του πατρός Σάββα Αχιλλέως: “Όποιος έπιασεν, έπιασεν”

 

Πήγη: el.gr

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -