ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ" ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ" ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟ

+++  

Τριάς Αγία ευλογώ, λόγο χαρίζω Θεϊκό, μήνυμα απ’ τον Ουρανό, για κάθε τέκνο Μου πιστό. Παιδιά δικά Μου εκλεκτά, όσα Μου μένετε πιστά, κάντε λιγάκι υπομονή και νέα μέρα πια θα ‘ρθή. Όλη η μαυρίλα και η βρωμιά, πέρα θα φύγουν μακρυά, θα καθαρίση εντελώς το έδαφος το Ελληνικό, γιατί το θέλω ο Θεός να μείνη τούτο καθαρό να βασιλεύω εις αυτό ο Τρισυπόστατος Θεός. Πήρε την σκούπα η Παναγιά, για να πετάξη μακρυά το βδέλυγμα και την βρωμιά, ωσάν καλή νοικοκυρά. 

Γι’ αυτό σας λέω ευλογημένα, τέκνα δικά Μου αγαπημένα, ποτέ εσείς μην κλονιστήτε απ’ όσα έχετε να δήτε. Θα είναι αυτά οδυνηρά, θα σας πληγώνουν την καρδιά, δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει. Επείγει να γενή, ο καθαρισμός να επιτευχθή, κάθε σαπρό να πεταχθήΘέλω να λάμπη ως χρυσός, ο Ελληνικός Μου ο λαός, να ξαναγίνη πάλι ΦΩΣ. Η γη Μου έχει σκοτισθή και δεν μπορεί πλέον να δη, Εμέ τον Κύριο και Θεό της, Εμένα τον Δημιουργό της. Γι’ αυτό χρειάζομαι ο Θεός, να γίνετε ξανά το ΦΩΣ, για να φωτίσουμε την γη, Εγώ ο Θεός και σεις μαζί. Φθάνει το σκότος, ως εδώ, δεν το αντέχω ο Θεός, γι’ αυτό θα έρθη η αλλαγή, ταχέως, τάχιστα στην γη. Θάναι τσουνάμι ξαφνικό, θα παρασύρη ότι σαπρό, μόνον οι δικοί Μου θα σωθούνε, όλοι οι άλλοι θα χαθούνε. Όλος ο Αγγελικός Στρατός, θάναι στην μάχη του πυρός, θα κάνουν την διαλογή, για το ποιος πρέπει να σωθή, γιατί έχει σφραγίδα θεϊκή η κάθε δική Μου η ψυχή. 

Μην σας τρομάζουνε εσάς  τα λόγια Μου τα ιερά, σας τα είπα για να προετοιμαστήτε και όχι για να φοβηθήτε, αφού ως κόρη οφθαλμού όλοι σας θα φυλαχθήτε. Δεν πρέπει εις τους Χριστιανούς, να μοιάζουνε με τους λαγούς, αλλά να είναι λέοντες, όλοι το πυρ Μου πνέοντες. Σας θέλω βράχους ισχυρούς που δεν δειλιάζουν στους καιρούς, μένουν ακλόνητοι και σταθεροί και κολλημένοι εις την γη.  

Σας είπα η ανεμοζάλη, μονάχα  τα σαπρά θα πάρη. Γι’ αυτό σας προειδοποιώ, θέλω ετοίμους να σας βρω. Όλοι καλά καθαρισμένοι, όλοι σας μετανοημένοι και κάτω από το πετραχήλι του παπά, καθαρά εξομολογημένοι και με το Σώμα και το Αίμα Μου να είστε εφοδιασμένοι. Με Μένα τότε θα ενωθήτε και από όλα θα προφυλαχθήτε. 

Θα φύγουν και πολλοί δικοί σας, ίσως ο άνδρας, το παιδί σας ή η γυναίκα η δική σας, εάν θα είναι άγνωστοί Μου, πώς νάχουν την προστασία την δική Μου; Εξάλλου σας το είπα από τότε που Ήμουν εις την γη, πως θα φέρω τον διαχωρισμό, θα χωρίσω τον πατέρα από τον γυιό, τον άπιστο απ’ τον πιστό. Ναι, θα πονέση η καρδιά σας, απ’ όσα γίνουν στην γενιά σας. γι’ αυτό σας είπα πως είναι τυχεροί, όσοι είναι εις Εμέ πιστοί, γιατί θα ζήσουνε μετά, τα γεγονότα τα φριχτά και θα χαρούνε από ψυχής, την Βασιλεία του Θεού επί γης. 

Παιδιά δικά Μου ευλογημένα, πάρτε ανδρεία από Μένα,

πάρτε δύναμη και ευλογία από Εμέ την Τριάδα την Αγία και την Μητέρα Παναγία,

την Καθηγήτρια Απολυτρία.

Αμήν και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα και εις την Παναγιά μας δόξα.

+++

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

ΝΕΑ ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 10/8/2021 /-ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ... ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ )...…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤
- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|