ΕΚΤΑΚΤO: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ - Μην παραβιάζετε τους νόμους του Θεού

ΕΚΤΑΚΤO: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ - Μην παραβιάζετε τους νόμους του Θεού

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ  Μην παραβιάζετε τους νόμους της ορθότητας του Θεού...

 

Όταν προσεύχεστε παιδιά μου μην παραβιάζετε τους νόμους της ορθότητας του Θεού. Και θα με ρωτήσετε ποιοι είναι οι νόμοι που παραβιάζουμε μέσω της προσευχής;

Τα αιτήματά σας, χωρίς να δείτε το παρελθόν των αμαρτιών σας. Αιτείτε το τώρα και το αύριο παιδιά μου και δεν γυρνάτε ποτέ τα μάτια σας πίσω στο παρελθόν.

Οι αμαρτίες είναι όπως μια καμινάδα, ή το παρελθόν καλύτερα να σας πω, που έχει μπουκώσει από τις προηγούμενες φορές η καμινάδα αυτή και ούτε ψάξατε να την αδειάσετε. Αλλά ανάψατε την φωτιά της αίτησής σας μέσω της προσευχής χωρίς να καθαρίσετε πρώτα την καμινάδα με τον λόγο της μετανοίας.


Και τι καταφέρατε παιδιά μου; Πολύ καπνό και λίγη φωτιά. Αλλά όταν καθαρίσετε το παρελθόν σας μέσω της μετανοίας και της εξομολόγησης και μέσω της Κοινωνίας, που είναι το μέγα μυστήριο, τότε με την αίτησή σας ανάψατε μια φλόγα που το φως της αγγίζει τον Ουρανό.

Αυτή είναι η προσευχή σας και ας βγάζει λίγους καπνούς, γιατί πάλι θα την καθαρίσετε.

Αιτείτε εσείς; Σπλαχνίζομαι Εγώ! Δακρύζετε εσείς; Πονάω Εγώ! Χαίρεστε επί του Ουρανού εσείς; Αγαλλιάζετε ο Ουρανός, ο Πατήρ και Εγώ! Αγαπάει ο Κύρος εσάς; Αγαπάτε και εσείς τους άλλους! Ευσπλαχνίζομαι Εγώ εσάς; Ελεήμων να είσαστε εσείς! Αλήθειες σας λέει ο Κύριος σας; Πράξεις να τις κάνετε εσείς! Πατήρ ο Θεός, Παιδιά Του εσείς!

Γι΄αυτό παιδιά μου ποτέ μην ψάχνετε ποιοι είστε, από πού ήρθατε και που πρέπει να πάτε. Είναι παιδιά μου όπως το ψωμί, ο άρτος. Αν κόψετε ένα κομμάτι σταρένιο ψωμί, θα γευθείτε αυτό το κομμάτι σταρένιο ψωμί. Εάν όμως είναι πολλά μαζεμένα μέσα (σίκαλη, βρόμη, καλαμπόκι) θα καταλάβετε ότι είναι πολλά μαζώματα μέσα. Έτσι είναι και με εσάς παιδιά μου. Όταν είσαστε κομμάτι δικό μου, γεύεστε Εμένα, γεύεστε τον Ουράνιο Πατέρα και την Αγία Τριάδα! Όταν όμως θέλετε να είστε με τα μαζώματα, βρείτε εσείς παιδιά μου ποιον γεύεστε;

Έτσι είναι παιδιά μου και ο Θεός εναντίον αυτών που τον πολεμούν όταν οργιστεί μαζί τους. Είναι σαν ένα άλογο που του δένεις τα δύο πόδια για να το ελέγχεις να πάει σιγά. Αλλά το άλογο σπάει τα σχοινιά και τρέχει χωρίς σταματημό. Δεν το πιάνει κανείς μα και αν το πιάσει, το άλογο αγριεύει και σπρώχνει, κλωτσάει και ακόμα δαγκώνει και κάποτε πετάει τον καβαλάρη  κάτω.

Όταν πονάνε τα μάτια σας τρέχετε να βρείτε την γιατρειά τους και ρίχνετε σταγόνες. Και όπως για τα μάτια σας, φροντίστε και πάρτε σταγόνες σωτήριες για την ψυχή σας. Πάρτε αυτή την σταγόνα ‘’Χριστός’’ που πλημμυρίζει τον κόσμο με αγάπη και ευσπλαχνία, γιατί είναι ο Θεός!

Θέλετε παιδιά μου να απολαύσετε τη ζωή; Αλλά πως θα την απολαύσετε, σαν Άγιοι ή σαν άνθρωποι; Εάν την απολαύσετε σαν άνθρωποι, θα έχετε βαρίδια της ύλης και βαρύτητα θα σας κρατάει στη γη. Αλλά αν θα την απολαύσετε σαν Άγιοι, τότε το σώμα σας θα είναι Αγία Τράπεζα για την ψυχή σας.

Θέλετε πάντοτε ένα θαύμα για να με πιστέψετε, να με δείτε! Αν έρθω μπροστά σας θα αντέξετε; Μπορείτε να δείτε κατάματα το Φως; Με δικά σας λόγια 1000 watt; Το θαύμα είναι παιδιά μου όταν δεν με βλέπετε με τα μάτια, με νοιώθετε όμως εν τα βάθη της ψυχής σας, όταν κατοικούμε μαζί στο ίδιο οίκο. Κάθε πρωί σας ανοίγω την πόρτα για να βγείτε στο φως και κάθε βράδυ κλείνουμε μαζί την πόρτα για να γονατίσετε στις προσευχές σας. Και Εγώ ως αδερφός σας, και Εγώ ως Πατήρ, και Εγώ ως εύσπλαχνος ως αγάπη προς αγάπη, ως Θεός προς άνθρωπο γονατίζω μαζί σας στην προσευχή μπροστά στον Ουράνιο Πατέρα. Βλέπετε παιδιά μου ποιο είναι το Θαύμα; Εσείς είστε το θαύμα που νοιώσατε τον Θεό!

  Αμήν λέγω υμίν!!!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

ΝΕΑ ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 10/8/2021 /-ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ... ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ )...…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --