Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ: «Ο Κύριος απεκάλυψε σε μένα τον ταπεινό Σεραφείμ, ότι θα υπάρξουν μεγάλες δυστυχίες στη  γη...

Προφητεία: Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ: «Ο Κύριος απεκάλυψε σε μένα τον ταπεινό Σεραφείμ, ότι θα υπάρξουν μεγάλες δυστυχίες στη γη...

Η Ορθόδοξη πίστη θα καταπατηθεί, και οι ιεράρχες της Εκκλησίας του Θεού και άλλοι κληρικοί θα απομακρυνθούν από την καθαρότητα της Ορθοδοξίας. 

 

Και για αυτό ο ...Κύριος θα τους τιμωρήσει δριμύτατα. Εγώ, ο άθλιος Σεραφείμ, ικέτευσα εναγωνίως τον Κύριο για τρεις ημέρες και τρεις νύκτες, ότι θα μπορούσε να με αποστερήσει από το Βασίλειο του Ουρανού, και να δώσει συγχώρηση σε εκείνους».
   

Αλλά ο Κύριος απάντησε: «Δεν πρόκειται να δώσω συγχώρηση σε εκείνους, διότι διδάσκουν διδασκαλίες, εντάλματα ανθρώπων, και με τη γλώσσα τους με τιμούν, αλλά η καρδιά τους απέχει μακριά από Εμένα»

Είναι προφανές, ότι η απομάκρυνση από την καθαρότητα της Ορθοδοξίας σημαίνει αλλοίωση του Ορθοδόξου φρονήματος από το κοσμικό πνεύμα, και υποχωρήσεις στις πιέσεις από το (ντόπιο, ρωσικό, και διεθνές) Νεοταξικό κατεστημένο. Η Νέα Τάξη μοιάζει να προχωράει αλληλένδετη με την πλάνη της αποκαλούμενης Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας. Το

Πατριαρχείο της Μόσχας για να δείξει την πλήρη υπακοή του στην Νέα Τάξη, διοργανώνει τώρα και το ίδιο Πανθρησκευτικές συγκεντρώσεις, ενώ παραμένει συγχρόνως μέσα στο

Παγκόσμιο Συμβούλιο "Εκκλησιών". Έτσι το φρόνημα των ίδιων των ιεραρχών του, αλλά και του λαού που τους παρακολουθεί, υποβαθμίζεται ραγδαία.

Σύμφωνα πάντως με μόνο όσα λέγει ο έγκριτος στάρετς, ας παύσουν να ονειρεύονται τώρα 3η Ρώμη οι Ρώσοι! (Εξάλλου η εποχή μας δεν είναι όπως αυτή των Τσάρων). Μπορεί μετά την πτώση του Βυζαντίου να διαδραμάτισαν ένα ρόλο προστάτη των Χριστιανικών λαών, λόγω της ευσεβούς βασιλείας, τώρα όμως, δεν υπάρχει πλέον παρά ένα νερόβραστο πνευματικά σύστημα.,,,,

Παρά την λαϊκή πίστη που συντηρείται από ένα μέγα πλήθος μαρτύρων, η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία ακολουθεί το Νεοταξίτικο πλάνο, που δεν θα έχει ρόδινο μέλλον κατά τις προφητείες.

Ποιος θα τους δώσει την Τρίτη Ρώμη; Οι διπλωματικές τους προσπάθειες και πιέσεις ή η στρατιωτική τους ισχύς; Αν επέτρεπε ο Θεός κάτι τέτοιο, τότε η Μόσχα θα γινόταν όχι Τρίτη Ρώμη, αλλά 2η Νέα Υόρκη, ή 2ες Βρυξέλλες ή κάτι παρόμοια πλανεμένο και συσκοτισμένο με τις πόλεις αυτές, από τα νοήματα του «άρχοντος του κόσμου τούτου».

Ας συμμαζευτούν (οι πνευματικοί ηγέτες) από τα ανοίγματα προς το Βατικανό, όπως και οι δικοί μας βέβαια (για τους οποίους αναφερόμαστε και σε άλλη θέση), και τα αγκαλιάσματα προς τη δική τους πολιτική και οικονομική ολιγαρχία. Ήδη σαν στόχος του Ρωσικού πατριαρχείου στις σχέσεις με το Βατικανό δεν είναι η απομόνωση του τελευταίου από τη Ρωσική Γη, αλλά όπως δηλώθηκε*, το κατάλληλο παζάρεμα ώστε μία επίσκεψη του πάπα στη Ρωσία να είναι ουσιαστική!

Επί πλέον η σχέση του Ρωσικού πατριαρχείου με τις μυστικές υπηρεσίες των σοβιετικών, και τους κληρονόμους των (FSB και Μαφία) δημιουργεί αφορμές σκανδαλισμού και απομάκρυνσης των ασθενών στην πίστη Χριστιανών από την Εκκλησία. Η παρουσία τους στα Οικουμενιστικά και Πανθρησκειακά συνέδρια έχει πλέον γίνει έντονα αισθητή.

Ας προσέξουν στα λεγόμενα των στάρετς και οι Έλληνες Ορθόδοξοι...

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

ΝΕΑ ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 10/8/2021 /-ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ... ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ )...…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 3/6/2021 /- ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ) "Είπε ο Κύριος...

 

 …

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤ ➥ ➥ ➤

Ροή Άρθρων

 
- - Σ.
.
- - - - -
-

- - --- ----|