Μαγεία: Η παγίδα του διαβόλου και πως θα απαλλαχτούμε

Μαγεία: Η παγίδα του διαβόλου και πως θα απαλλαχτούμε

Μαγεία: Η παγίδα του διαβόλου και πως θα απαλλαχτούμε...

 

Μαγεία: η παγίδα του διαβόλου και πως θα απαλλαχτούμε. Η λευκή μαγεία ή η μαύρη μαγεία έχουν τον ίδιο παρονομαστή που λέγεται διάβολος.

Μαγεία: η παγίδα του διαβόλου και πως θα απαλλαχτούμε. Η λευκή μαγεία ή η μαύρη μαγεία έχουν τον ίδιο παρονομαστή που λέγεται διάβολος. Η μαγεία είναι συνδεδεμένη με τις διαβολικές και σατανικές ενέργειες τόσο του διαβόλου όσο και των δαιμονίων που τον υπηρετούν.

Υπάρχουν άνθρωποι που καταφεύγουν στη μαγεία από άγνοια, άλλοι από περιέργεια, άλλοι γιατί πιστεύουν ότι θέλουν να κάνουν καλό, άλλοι για να κάνουν κακό. Το αποτέλεσμα όλων αυτών του πρακτικών είναι ότι ο διάβολος και τα δαιμόνια κυριεύουν την ψυχή του ανθρώπου.

Μέσα από την Αγία Γραφή (Παλαιά Διαθήκη – Καινή Διαθήκη), τις διαταγές των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, βλέπουμε το πόσο ο Θεός αποστρέφεται τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μαντεία, τη μαγεία, τους παρατηρητές των οιωνών, τους μελλοντολόγους, πνευματιστές και γενικά οποιοσδήποτε επικαλείται κακά πνεύματα και δαιμόνια, και όλα αυτά τα συστήματα είναι βδελυρά για τον Θεό. Τρανταχτό παράδειγμα στο βιβλίο «Δευτερονόμιο» της Παλαιάς Διαθήκης, όπου ο λαός του Ισραήλ κληρονόμησε τη γη της Επαγγελίας από τον Θεό, λόγω του ότι τα έθνη και οι λαοί που ζούσαν εκεί ασχολούνταν με όλα αυτά.

Ταυτόχρονα διαβάζοντας την Αγία Γραφή και τους Πατέρες της Εκκλησίας διακρίνουμε την παντοδυναμία του Θεού έναντι του διαβόλου. Τρανταχτό παράδειγμα, είναι ο βίος του Αγίου Κυπριανού που ήταν πρώην μάγος και της Αγίας Ιουστίνης, όπου εκεί βλέπουμε τον παντοδύναμο Θεό να συντρίβει τον διάβολο.

Η άγνοια και η μη κατήχηση των ανθρώπων στα θέματα της πίστεώς μας, έχουν κάνει τη μαγεία, τη «λατρεία» του διαβόλου και τις ενέργειες του διαβόλου μια σύγχρονη πανδημία, όπου τα κρούσματα αυξάνουν διαρκώς.

Βλέπουμε ανθρώπους της Εκκλησίας που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί στο Όνομα της Αγίας Τριάδος, ο διάβολος με τα δαιμόνια να τους πλανά και να τους κάνει να αποστρέφονται τον Θεό, όπου έχουν συνταχθεί με τον Θεό λίγο πριν ξεκινήσει το Μυστήριο της βάπτισης την ώρα που διαβάζει ο ιερέας τους εξορκισμούς και έχουν αποταχθεί τον πονηρό διάβολο. Όμως ο διάβολος με όλα τα συστήματα που έχει προσπαθεί να κάνει το ακριβώς αντίθετο, να βάλει τον άνθρωπο να ζητήσει βοήθεια από τον διάβολο και όχι από τον Θεό.

Η προστασία η δική μας και η απαλλαγή από τις παγίδες του διαβόλου, είναι μόνο η δύναμη του Θεού. Ο άνθρωπος μπορεί να λύσει όλα του τα προβλήματα όταν βρίσκεται κοντά στον Θεό, διότι ο Θεός έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα. Η πνευματική ζωή του ανθρώπου με την προσευχή, εξομολόγηση στον κληρικό, εκκλησιασμό, Θεία Κοινωνία, δημιουργούν ένα τείχος προστασίας, που ο διάβολος τρέμει και δεν πλησιάζει τον άνθρωπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Ροή Άρθρων

 
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --