Το άρρητο μυστικό: Η βαθιά αγάπη του Ιησού Χριστού στο Σταυρό

Το άρρητο μυστικό: Η βαθιά αγάπη του Ιησού Χριστού στο Σταυρό

Το άρρητο μυστικό: Η βαθιά αγάπη του Ιησού Χριστού στο Σταυρό...

Καθώς ο Ιησούς κρεμόταν στον σταυρό, υπομένοντας τον βασανιστικό πόνο και την ταπείνωση της σταύρωσης, πολλές σκέψεις πρέπει να περνούσαν από το μυαλό του. Ήξερε ότι η αποστολή του στη γη είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι σύντομα θα επανενωνόταν με τον Πατέρα του στους ουρανούς. Ήξερε ότι ο θάνατός του θα έφερνε τη σωτηρία της ανθρωπότητας, αλλά υπήρχε ένα μυστικό που δεν αποκάλυψε ποτέ, ακόμα και όταν τον σταύρωναν.

Αυτό το μυστικό είναι η πλήρης έκταση της αγάπης του για εμάς. Ο Ιησούς Χριστός μας αγάπησε με μια αγάπη που ξεπερνά κάθε κατανόηση, μια αγάπη που ήταν πρόθυμη να υπομείνει την ύστατη θυσία για να μας σώσει από την αμαρτία και τον θάνατο. Ωστόσο, ακόμη και όταν σταυρώθηκε, ποτέ δεν αποκάλυψε πλήρως τα βάθη της αγάπης του για εμάς.

Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή η πλήρης έκταση της αγάπης του είναι κάτι που μπορεί μόνο να βιωθεί, όχι να εξηγηθεί. Μπορούμε να διαβάσουμε για την αγάπη του στη Βίβλο, μπορούμε να ακούσουμε γι' αυτήν σε κηρύγματα και διδασκαλίες, αλλά μέχρι να το ζήσουμε μόνοι μας, δεν μπορούμε ποτέ να το κατανοήσουμε πλήρως.

Το μυστικό της αγάπης του Χριστού δεν είναι κάτι που μπορεί να μεταφερθεί με λόγια, αλλά μόνο με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Είναι μια αγάπη που φτάνει στα βάθη της ψυχής μας, μεταμορφώνοντάς μας από μέσα προς τα έξω και έλκοντάς μας σε μια βαθύτερη σχέση με τον Θεό.

Καθώς αναλογιζόμαστε το μυστήριο της σταύρωσης, ας θυμηθούμε το μυστικό που ποτέ δεν είπε ο Ιησούς Χριστός, την πλήρη έκταση της αγάπης του για εμάς. Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας σε αυτή την αγάπη, επιτρέποντάς της να μας μεταμορφώσει και να μας φέρει όλο και πιο κοντά στον Θεό. Και ας μοιραστούμε αυτήν την αγάπη με άλλους, μεταδίδοντας το μήνυμα της σωτηρίας και της ελπίδας σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Στο τέλος, είναι η αγάπη του Χριστού που κρατά το κλειδί για τη σωτηρία μας, και αυτή η αγάπη είναι που θα μας στηρίξει σε όλες τις δοκιμασίες και τις θλίψεις της ζωής. Είθε να θυμόμαστε πάντα το μυστικό της αγάπης του Χριστού και να μας καθοδηγεί στο ταξίδι της πίστης και της μεταμόρφωσής μας.

Ερασιτέχνης Συγγραφέας: Kostasgr.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

.| |.

Ψηφο/ρία: 0

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

(Μια Νέα δημοσίευση από έναν διαχειριστή)

  • Ἀφιερωμένο στόν Κύριό μας Ἱησοῦ Χριστό καί τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο!

Αυτή η απάντηση διαγράφηκε.

 

ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ


ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ...

 

Κάθε φορά που οι πιστοί απομακρύνονται από τον Θεό, ο Θεός χρησιμοποιεί…

Συνέχεια➥

ΕΣΧΑΤΗ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ ΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ...

 …

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --