Άνοιξαν εκκλησία στους Αμπελόκηπους για να προσκυνήσουν πιστοί τον επιτάφιο (BINTEO)

Άνοιξαν εκκλησία στους Αμπελόκηπους για να προσκυνήσουν πιστοί τον επιτάφιο...

 

Διαφορετική αντίληψη για τα απαγορευτικά μέτρα είχαν στον ναό του Αγίου Θωμά στους Αμπελόκηπους, καθώς, κατά παράβαση των αποφάσεων Πολιτικής Προστασίας και Ιεράς Συνόδου, η εκκλησία άνοιξε για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να προσέλθουν πιστοί και να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

 

 

 

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής πιστοί σχημάτισαν ουρά στο προαύλιο της εκκλησίας και μπήκαν στο εσωτερικό του ναού μετά την Αποκαθήλωση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα sputnik καταγράφονται πιστοί να τηρούν μεν τις αποστάσεις, να παραβιάζουν δε (μαζί με το προσωπικό του ναού) τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις εκκλησίες λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το περιστατικό κράτησε για λίγη ώρα και στη συνέχεια οι δύο νεωκόροι έκλεισαν την πόρτα του ναού

Να σημειωθεί ότι σε αρκετά σημεία της χώρας παρουσιάστηκε αυξημένη παρουσία καταναλωτών σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές. Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι οι χώροι αυτοί επιτρέπεται να λειτουργούν κανονικά, ενώ, σήμερα τα σούπερ μάρκετ άνοιξαν μετά τη 1 το μεσημέρι εξαιτίας της αποκαθήλωσης.

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -