Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική που θα παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα φέρνοντας τον «Μεγάλο Αδελφό» στα τηλέφωνα εκατομμυρίων ανθρώπων επεξεργάζονται ήδη διάφοροι επιστήμονες, με το πρόσχημα της μάχης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όπως, μάλιστα, δήλωσε σε συνέντευξή του ο γνωστός αλαζόνας και δηλωμένα άθεος καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, συνάδελφοί του κρυπτογράφοι εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη προγράμματος για τα λεγόμενα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, που θα καταγράφουν κρυπτογραφικά τις συναντήσεις μας και στην συνέχεια θα μας ενημερώνουν για το αν κάποιος με τον οποίο ήρθαμε σε επαφή έχει προσβληθεί από τον Covid-19!

 

 

 

 

 

«Συζητείται έντονα το θέμα εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα που θα κρατούν μια βάση δεδομένων σχετικά με ανθρώπους με τους οποίους ήρθαμε σε στενή επαφή τον τελευταίο μήνα και αν εκείνος αργότερα βρεθεί θετικός στον ιό, θα ενημερώνονται όλες οι επαφές του. Εγώ δεν θα είμαι εγώ, θα είμαι ένα κρυπτογραφικό κλειδί που θα αντιπροσωπεύει εμένα και θα το ξέρω μόνο εγώ. Επίσης, οι άνθρωποι τους οποίους συνάντησα θα είναι άλλα κρυπτογραφικά κλειδιά, οπότε στα μάτια κάποιου που προσπαθεί να παρακολουθήσει όλη αυτή τη διαδικασία θα βλέπει ότι διάφορα κρυπτογραφικά κλειδιά βρέθηκαν κοντά σε άλλα κρυπτογραφικά κλειδιά, χωρίς να μπορεί να προσωποποιήσει σε ποιον αναφέρονται αυτά» δήλωσε σε συνέντευξή του ο πολυδιαφημισμένος επιστήμονας, προσθέτοντας ότι πίσω από όλο αυτό θα υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη βάση δεδομένων που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει η… CIA ή οποιοσδήποτε άλλος!

 

 

 

 

 

Πάρτι συνωμοσιολόγων και τρολ

Σύμφωνα με τον γνωστό μηχανολάγνο, που είχε δηλώσει ευθαρσώς κατά το παρελθόν πως θέλει να γίνει ο… Θεός, ο κορωνοϊός χώρισε σε στρατόπεδα την επιστημονική κοινότητα και έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει ένα πάρτι συνωμοσιολόγων και τρολ, στο οποίο συμμετείχαν κάποιες στιγμές ακόμη και ηγέτες, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπόρις Τζόνσον.
«Το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο για αρκετές εβδομάδες, μέχρι πλέον η εκθετική αύξηση να κάνει τόσο εμφανή την παρουσία της επιδημίας με τους πολλαπλούς θανάτους. Είναι προφανές για μένα ότι ο Τραμπ ήταν ξεφτιλισμένος από πριν, αλλά τώρα μπήκε και ένα πιστοποιητικό ξεφτίλας» τόνισε.

 

Ο ίδιος εκτιμά πως η πανδημία θα αφήσει πίσω της εκατομμύρια ανέργους σε όλο τον κόσμο και επισημαίνει πως το βάρος θα πρέπει να το σηκώσουν όλοι και όχι μόνο οι αδύναμοι.
«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν χρήσιμοι για μας όσο δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Τώρα που έκλεισαν τα εστιατόρια και έκλεισαν οι επιχειρήσεις που τους απασχολούσαν, δεν μπορούμε να τους πετάξουμε και να πούμε “τώρα που είμαστε όλοι online και δεν μας είστε χρήσιμοι, ας βάλετε ένα pause στη ζωή σας, μια παύση και όταν σας ξαναχρειαστούμε, θα σας ξαναχρησιμοποιήσουμε”. Πρέπει συλλογικά να μοιραστούμε το κόστος ζωής αυτών των ανθρώπων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μειωθεί ο δικός μας μισθός» πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

Η καραντίνα θα επιστρέψει

Αναφερόμενος στο σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων και στη συνακόλουθη άρση των περιορισμών κυκλοφορίας, ο καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επισήμανε πως ο ιός δεν έχει εξαπλωθεί αρκετά στον κοινωνικό ιστό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανοσία της αγέλης.

«Θα αναγκαστούμε να κλείσουμε ξανά τα πάντα και αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι είτε να έχουμε κάποια καλή θεραπεία είτε να έχουμε εμβόλιο. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα ανοιγοκλείνουμε μέχρι να εμφανιστεί εμβόλιο, θεωρώ» τόνισε.

Πηγή: newsbreak

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -