COVID-19-Λουκέτο» και στην παραλία του Βόλου λόγω συνωστισμού

COVID-19-Λουκέτο» και στην παραλία του Βόλου λόγω συνωστισμού

COVID-19-Λουκέτο» και στην παραλία του Βόλου λόγω συνωστισμού...

 

Μετά τη Θεσσαλονίκη, κλείνει και η παραλία του Βόλου μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τον μεγάλο συγχρωτισμό περιπατητών και αθλούμενων το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό.

 

Τη στήριξη του ΟΛΒ στην απόφαση τονίζει με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Οργανισμού Βίκυ Μήτρου. «Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου δεν έχει αντίρρηση και συμφωνεί με την εισήγηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου να κλείσει η παραλία για το κοινό για λόγους υγεινομικής ασφάλειας.

Η λιμενάρχης ζήτησε με έγγραφό της προς τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να κλείσει η παραλία από τη Δευτέρα, και συγκεκριμένα να απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και στις 12 τα μεσάνυχτα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας αφορά το κοινό, πλην όσων εργάζονται ή διαμένουν αποδεδειγμένα στα κτίρια και στις πολυκατοικίες του παραλιακού μετώπου» σημείωσε η κ. Μήτρου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αφορά όλο το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, δηλαδή την λεωφόρο Αργοναυτών, από το ύψος της οδού Κ.Καρτάλη, θα συνεχίζει ως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα ολοκληρώνεται στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Στην απαγόρευση της κυκλοφορίας συμπεριλαμβάνεται και το παραλιακό πάρκο σε όλο του το μήκος.

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -