Κορωνοϊός: Σε ισχύ το πρωτόκολλο για τον ιό και στα σύνορα..(ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: Σε ισχύ το πρωτόκολλο για τον ιό και στα σύνορα..(ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: Σε ισχύ το πρωτόκολλο για τον ιό και στα σύνορα....

Ελέγχους για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού διενεργούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οι επιβάτες όλων των στρατιωτικών οχημάτων θερμομετρούνται για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού στις δυνάμεις που φυλάσσουν τα σύνορα.

Οι επιβαίνοντες όλων των στρατιωτικών οχημάτων ελέγχονται για ύποπτα συμπτώματα, ενώ έχουν γίνει και τεστ για τον κορωνοϊό για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος φορέας της νόσου.

Και όλα αυτά σε μικρή απόσταση από τα ενισχυμένα συρματοπλέγματα στην ελληνική συνοριακή γραμμή, εκεί όπου οι στρατιώτες παρακολουθούν τις κινήσεις των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στο τουρκικό έδαφος.

Ενορχηστρωτής της όλης μεταναστευτικής προσπάθειας ο Ταγίπ Ερντογάν, που δήλωσε πως δεν θα εμποδίσει τους μετανάστες να φτάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πηγή:megatv

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -