«Μετωπική» Ρωμανού-Ψυχογιού για μεταναστευτικό και Θεία Κοινωνία-(BINTEO)

«Μετωπική» Ρωμανού-Ψυχογιού για μεταναστευτικό και Θεία Κοινωνία-(BINTEO)

«Μετωπική» Ρωμανού-Ψυχογιού για μεταναστευτικό και Θεία Κοινωνία...

Πολιτική αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό αλλά και για την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου η οποία έκανε λόγω ότι δεν μεταδίδονται ασθένειες μέσω της Θείας Κοινωνίας, είχαν  ο διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag».

Ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να εργαλειοποιήσει το ζήτημα με τη Θεία Κοινωνία, λέγοντας «βγάζει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της εκκλησίας. Η Ιερά Σύνοδος είπε ένα μεγάλο κομμάτι του αυτονόητου. Είπε ότι όποιος δεν νιώθει καλά να κάθεται σπίτι του. Πρόβλημα είναι οι συναθροίσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποεί το θέμα. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή του να μη νεκρώσει η χώρα και να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό».

Από την πλευρά του, ο κ. Ψυχογιός, τόνισε ότι για τα θέματα της δημόσιας υγείας πρέπει να λαμβάνονται μέτρα με βάση τους επιστήμονες και τους ειδικούς.

Σχετικά με το μεταναστευτικό, το «γαλάζιο στέλεχος» επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «οι εφημερίδες που τον στηρίζουν αναπαράγουν τα fake news του Ερντογάν». Μάλιστα, διερωτήθηκε, εάν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει ενιαία γραμμή στο ζήτημα.

Στον αντίποδα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «παραστρατιωτικές ομάδες, τάγματα εφόδου και ναζί» που έδρασαν στον Έβρο, ενώ επισήμανε ότι η «είναι ξεκάθαρη η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Δικαίωμα και υποχρέωση της χώρας η φύλαξη των συνόρων».

Αμφότεροι τάχθηκαν υπέρ της ανάγκης μέτρων στήριξης για τις περιοχές και τις επιχειρήσεις που θα πληγούν από τον κορωνοϊό. 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου πρέπει να την ξεχάσουμε. Οριστικά, ούτε τα κρούσματα θα έχουν πέσει. Μιλάμε για Δεκέμβριο πλέον. Πόσο βαθιά στον Δεκέμβριο, πόσο θα έχουμε πλησιάσει τις γιορτές, αυτό είναι…

Συνέχεια➥

Covid-19: Γιατί καθυστερεί η μείωση των κρουσμάτων παρά το lockdown


Η καθυστερημένη έναρξη αυξημένων ελέγχων στους εργάτες γης που έρχονται από όμορες χώρες, που εικάζεται ότι συνέβαλε στη μη πτώση των κρουσμάτων.

 

Αισιοδοξία…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -