Κορωνοϊός: Φαινόμενα αισχροκέρδειας σε μάσκες και αντισηπτικά – Πόσο κοστίζει το τεστ για τον ιό..(BINTEO)

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις τσέπες τους βρήκαν οι κερδοσκόποι εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες των πολιτών για προστασία από τον κορωνοϊό....

 Αντισηπτικά μαντηλάκια και τζελ, οινόπνευμα και προστατευτικές μάσκες αν και υπάρχουν σοβαρές ελλέιψεις οι τιμές στις μάσκες έχουν αυξηθεί ,,,,

1000 %.

«Το γεγονός ότι οι μάσκες έχουν εξαντληθεί είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις βρούμε.. και έχουν αυξηθεί οι τιμές τους σε ένα ποσοστό που δεν μπορώ και εγώ να υπολογίσω», αναφέρει στο MEGA ο φαρμακοποιός, Ευάγγελος Λύγδας.

Το ίδιο ισχύει και στην Κρήτη καθώς μπορεί το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού να έκανε την εμφάνισή του χθες, όμως και εκεί η ζήτηση για μάσκες και αντισηπτικά είναι μεγάλη.. με αποτέλεσμα τα αποθέματα να είναι λιγοστά και οι τιμές να έχουν τραβήξει την ανηφόρα.

« Οι τιμές έχουν αυξηθεί υπερβολικά σε σχέση με πριν από την επιδημία. Παλιότερα είχε 30 με 50 λεπτά η τιμή λιανικής τώρα έχει πάει πάνω από 1-2€ χονδρική», τονίζει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα αναφοράς ο πολίτης θα πρέπει να προσέρχεται κατόπιν υπόδειξης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και όχι από μόνος του.

Και αυτό γιατί όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, εάν κάποιος πάει μόνος του, δεν θα εξυπηρετηθεί ή ακόμη και αν εξυπηρετηθεί δεν θα καλυφθεί το κόστος.

Πηγή:megatv

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Δείτε επίσης

- - .
.
- - - - -
-

- - - - -