Κορωνοϊός: «Ζωντανές βόμβες» θεωρούν επιστήμονες τα παιδιά-(BINTEO)

Κορωνοϊός: «Ζωντανές βόμβες» θεωρούν επιστήμονες τα παιδιά-(BINTEO)

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τα παιδιά, καθώς από τα διαθέσιμα στοιχεία, προκύπτει ότι προσβάλλονται πολύ δυσκολότερα από τους μεγαλύτερους, αυτό που συζητείται ωστόσο είναι αν μεταδίδουν ευκολότερα τον ιό.....

Αξιολογώντας τα δεδομένα, δεν λείπουν και οι επιστήμονες που χαρακτηρίζουν τα μικρά παιδιά «ζωντανές βόμβες».

Ψύχραιμοι εμφανίζονται γονείς και παππούδες παρά τις πρόσφατες μελέτες επιστημόνων που θέλουν τα παιδιά να είναι φορείς του νέου κορωνοϊού για χρονικό διάστημα που ξεπερνά τις 14 ημέρες.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και αξιολογώντας τα δεδομένα, οι επιστήμονες θεωρούν πιθανότατο ότι ο ιός εξαπλώνεται «ύπουλα» ενώ  χαρακτηρίζουν τα μικρά παιδιά «ζωντανές βόμβες».

Κι αυτό γιατί, ενώ μπορεί να έχουν μολυνθεί από τον ιό και να μην εμφανίζουν συμπτώματα, είναι ικανά να τον μεταδίδουν και σε άλλα άτομα.

Η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία θεωρείται πως θα μειώσει τον κίνδυνο για την εξάπλωση του κορωνοϊού, προϋπόθεση όμως είναι οι μαθητές να περιορίσουν τις εξόδους τους.

Ο παιδικός και μαθητικός πληθυσμός κρίθηκε ότι πρέπει να περιοριστεί ώστε να μην διασπείρει δραματικά τον ιό και να προστατευτούν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες.

Πηγή:megatv

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Δείτε επίσης

- - .
.
- - - - -
-

- - - - -