«Μείνετε σπίτι» - Το μήνυμα από την περιφέρεια και τα νησιά-(BINTEO)

«Μείνετε σπίτι» - Το μήνυμα από την περιφέρεια και τα νησιά-(BINTEO)

«Μείνετε σπίτι» - Το μήνυμα από την περιφέρεια και τα νησιά...

 

Έκκληση να παραμείνουν στα σπίτια τους απευθύνουν οι κάτοικοι της περιφέρειας και των νησιών σε όσους συμπατριώτες τους, ταξιδιώτες ή ιδιοκτήτες εξοχικών, θέλουν να εγκαταλείψουν τις μέρες του Πάσχα τα αστικά κέντρα.

«Μείνετε σπίτι» λένε από τη Χαλκιδική, την Πάτρα μέχρι την Κρήτη, οι κάτοικοι μικρών χωριών και οικισμών, προσυπογράφοντας τα κυβερνητικά μέτρα για την αποτροπή της μαζικής εξόδου ενόψει Πάσχα. Ο φόβος της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού τους έχει οδηγήσει να είναι απόλυτα αρνητικοί στην έλευση στα μέρη τους.

Στην Ποτίδαια Χαλκιδικής μπορεί η καραντίνα να έφερε δυσκολίες στους επαγγελματίες, που πλέον δεν έχουν κίνηση, αλλά όπως λένε στο ΜEGA είναι προτιμότερο, όσοι έχουν εξοχικά να τα ανοίξουν λίγο πιο αργά. 

Στους δρόμους οι κάτοικοι που βρίσκονται εκτός των κατοικιών τους είναι ελάχιστοι. Βγαίνουν έξω είτε για τα απαραίτητα ψώνια είτε για να γυμναστούν.

Στο άλλο άκρο της Ελλάδας, στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου, οι κάτοικοι έχουν ανταποκριθεί στην καραντίνα, τηρώντας τα μέτρα. Το μόνο που ζητούν από τους συμπολίτες τους να μην σπεύσουν στα χωριά τους και να μην σπάσουν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έχει θέσει η κυβέρνηση.

Πήγη: megatv

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones


Covid-19: φέρνει τον «Μεγάλο Αδελφό» στα smartphones! Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΜΙΤ Κων. Δασκαλάκης...

 

Μια άκρως τρομακτική τεχνική…

Συνέχεια➥

Δείτε επίσης

- - .
.
- - - - -
-

- - - - -