Κατέρριψε μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν – Η Αρμενία...(ΒΙΝΤΕΟ]

Κατέρριψε μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν – Η Αρμενία...(ΒΙΝΤΕΟ]

Κατέρριψε μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν – Η Αρμενία – Οι όροι του Αλίγιεφ για εκεχειρία...

 

Οι αζερινές και οι αρμενικές δυνάμεις αλληλοκατηγορούνται σήμερα ότι εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις μέσα και γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ...

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο αμυντικός στρατός του Artsakh κατέρριψε ένα μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν που επιχειρούσε πάνω από την περιοχή του Καραμπάχ.

«Η Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν επιχειρεί με μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κατά μήκος των συνόρων υπό την υποστήριξη των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, τη Δευτέρα η Εκπρόσωπος Τύπου του Αρμενικού Υπουργείου Άμυνας.

 

______________________________

Αλίγιεφ: Η Άγκυρα πρέπει να συμμετάσχει στις συνομιλίες για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ δήλωσε σήμερα πώς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν οι συνομιλίες με την Αρμενία για τη διένεξη στο ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, αλλά υποστήριξε πως η Τουρκία θα πρέπει να εμπλακεί στη διαδικασία για την επίλυσή του.

Οι αζερινές και οι αρμενικές δυνάμεις αλληλοκατηγορούνται σήμερα ότι εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις μέσα και γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, λίγες ημέρες μετά την ανθρωπιστικού χαρακτήρα κατάπαυση του πυρός που είχε στόχο να σταματήσει τις σφοδρότερες μάχες που έχουν σημειωθεί στον θύλακο εδώ και περισσότερο από 25 χρόνια.

Ο Αλίγιεφ δήλωσε πως η ομάδα του Μινσκ, η οποία σχηματίσθηκε για να μεσολαβήσει στη σύγκρουση και της οποίας ηγούνται η Γαλλία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι προκατειλημμένη και πως η Τουρκία, την οποία ο Αλίγιεφ περιγράφει ως μια παγκόσμια δύναμη, λόγω της ανάμιξής της στη Συρία, τη Λιβύη και άλλες διεθνείς συγκρούσεις, πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία για την επίλυση του ζητήματος.

«Η Τουρκία είναι επίσης μέλος της ομάδας του Μινσκ, γιατί δεν θα πρέπει να είναι μεταξύ των συμπροέδρων; Ακόμη κι αν πολλές δυτικές χώρες δεν θέλουν να το δεχθούν, ο λόγος της Τουρκίας είναι μεγάλος, είναι πλήρως ανεξάρτητος», υποστήριξε ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν.

Πηγή: πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα τουρκικά μέσα ανέδειξαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις εργολάβων που συνελήφθησαν μετά τον φονικό σεισμό...

Τις τελευταίες ώρες έγινε…

Συνέχεια➥

Νέες συλλήψεις: Στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών»


Νέες συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών...

 

Οι ύποπτοι - 39 εκ των οποίων υπηρετούν στο στρατό ξηράς, 97…

Συνέχεια➥

Μετά τις κινήσεις για απόσχιση των Σερβοβόσνιων από το “κράτος” της Βοσνίας, σειρά πήρε το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία, το οποίο κατοικείται στην πλειοψηφία του από Αλβανούς και αποτελεί το επόμενο “καυτό”…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --