Σε πανικό ο Ερντογάν-Εννέα Τούρκοι νεκροί από βομβαρδισμό στην Ιντλίμπ

Σε πανικό ο Ερντογάν-Εννέα Τούρκοι νεκροί από βομβαρδισμό στην Ιντλίμπ

Νέες απώλειες μετρά η Άγκυρα στη σύγκρουσή της με τις δυνάμεις του Άσαντ για τον έλεγχο της επαρχίας Ιντλίμπ, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, εννέα στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους μετά από βομβαρδισμό....

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δυνάμεις του Άσαντ βομβάρδισαν θέσεις των τουρκικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον εννέα νεκροί, αλλά και αρκετοί τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τουρκική πόλη και δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ταγίπ Ερντογάν έχει ήδη καλέσει έκτακτη σύσκεψη της κυβέρνησής του, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και το αντιπολιτευόμενο CHP.

Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές  για τουρκικές επιθέσεις κατά ρωσικών και συριακών αεροσκαφών με φορητούς εκτοξευτήρες πυραύλων με στόχο να τα καταρρίψουν.

Την ώρα που Τούρκοι και εκπρόσωποι των Σύρων αντικυβερνητικών ανταρτών ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν την πόλη Ναϊράμπ στην Ιντλίμπ, ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 24 μετέδωσε ότι τα ρωσικά και συριακά αεροσκάφη δέχονται επιθέσεις από τις τουρκικές δυνάμεις.

«Τα συριακά και τα ρωσικά αεροσκάφη σώζουν τις ζωές των συριακών δυνάμεων με την κυριολεκτική έννοια. Τα συριακά και ρωσικά μαχητικά έχουν σταματήσει επανειλημμένως, ξανά και ξανά, τους αντάρτες. Όμως ο ουρανός πάνω από το Ιντλίμπ είναι επίσης επικίνδυνος. Οι αντάρτες και οι Τούρκοι ειδικοί χρησιμοποιούν τώρα φορητά αντιαεροπορικά συστήματα», ανέφερε στην ανταπόκρισή του. 

Επίσης, αναφέρει ότι, μετά τις καταδρομικές επιδρομές τους εναντίον θέσεων των ανταρτών, τα ρωσικά και συριακά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να λάβουν αντίμετρα.

Άλλες φήμες στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για επίθεση ρωσικών μαχητικών κατά τουρκικών στρατευμάτων στο Ιντλίμπ της Συρίας με τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς και 100 τραυματίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα τουρκικά μέσα ανέδειξαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις εργολάβων που συνελήφθησαν μετά τον φονικό σεισμό...

Τις τελευταίες ώρες έγινε…

Συνέχεια➥

Νέες συλλήψεις: Στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών»


Νέες συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών...

 

Οι ύποπτοι - 39 εκ των οποίων υπηρετούν στο στρατό ξηράς, 97…

Συνέχεια➥

Μετά τις κινήσεις για απόσχιση των Σερβοβόσνιων από το “κράτος” της Βοσνίας, σειρά πήρε το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία, το οποίο κατοικείται στην πλειοψηφία του από Αλβανούς και αποτελεί το επόμενο “καυτό”…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --