Ακάρ: Νέα επιχείρηση στη Συρία που στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στο καθεστώς Άσαντ

Ακάρ: Νέα επιχείρηση στη Συρία που στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στο καθεστώς Άσαντ......


«Υπερασπιζόμαστε τα νόμιμα αμυντικά μας δικαιώματα - Ζητούμε από τη Ρωσία να οδηγήσει το καθεστώς σε παύση επιθέσεων στο Ιντλίμπ» τόνισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας - Τουρκικό drone κατέρριψε ο συριακός στρατός στο Ιντλίμπ

Νέα επιχείρηση στη Συρία, η οποία στρέφεται αποκλειστικά κατά του καθεστώτος Άσαντ, ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ, τονίζοντας πως η επιχείρηση αυτή (που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Φεβρουαρίου) δεν αφορά στη Ρωσία, ενόψει μάλιστα και τις επικείμενης συνάντησης Πούτιν – Ερντογάν στις 5 Μαρτίου.

«Περιμένουμε από τη Ρωσία να οδηγήσει το καθεστώς στην παύση των επιθέσεών του και να χρησιμοποιήσει τα μέσα της για να ισχύσουν οι όροι της συμφωνίας στο Σότσι. Στο πλαίσιο του νόμιμου δικαιώματος να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, ο στόχος μας θα είναι μονάχα οι στρατιώτες και τα στοιχεία του καθεστώτος, που επιτίθενται στα στρατεύματά μας. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σταθούμε αντιμέτωποι με κάποια άλλη χώρα. Στόχος μας είναι να εμποδίσουμε το καθεστώς από τις συνεχιζόμενες σφαγές και να αποτρέψουμε την περαιτέρω μετανάστευση» ήταν η δήλωση του Ακάρ.

Συνεχίζονται οι «μάχες» καθεστώτος – Τούρκων στο Ιντλίμπ

Ο συριακός στρατός κατέρριψε τουρκικό drone πάνω από την πόλη Σαρακέμπ στην επαρχία Ιντλίμπ, λίγη ώρα αφού είχε ανακοινώσει ότι κλείνει τον εναέριο χώρο πάνω από τη βορειοδυτική Συρία και είχε προειδοποιήσει ότι θα καταρρίπτει οποιοδήποτε αεροσκάφος τον παραβιάσει. “Οποιοδήποτε αεροσκάφος παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας, θα αντιμετωπίζεται ως εχθρικό και θα καταρρίπτεται”, δήλωσε στρατιωτική πηγή σύμφωνα με το SANA.

Εξάλλου τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης διέψευσαν την πληροφορία που μετέδωσε πριν λίγο το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, σύμφωνα με την οποία συριακό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ.

 https://www.face-new237.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα τουρκικά μέσα ανέδειξαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις εργολάβων που συνελήφθησαν μετά τον φονικό σεισμό...

Τις τελευταίες ώρες έγινε…

Συνέχεια➥

Νέες συλλήψεις: Στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών»


Νέες συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών...

 

Οι ύποπτοι - 39 εκ των οποίων υπηρετούν στο στρατό ξηράς, 97…

Συνέχεια➥

Μετά τις κινήσεις για απόσχιση των Σερβοβόσνιων από το “κράτος” της Βοσνίας, σειρά πήρε το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία, το οποίο κατοικείται στην πλειοψηφία του από Αλβανούς και αποτελεί το επόμενο “καυτό”…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --