ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ...(BINTEO ]

ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ...(BINTEO ]

ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ...(BINTEO ]

 

Στρατιωτικό κομβόι τυλίγεται στις φλόγες! Οι Αρμένιοι απαντούν στις επιθέσεις των Αζέρων...

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας κυκλοφόρησε νέα πλάνα μάχης από την περιοχή Ναγκόρνο Καραμπάχ, δείχνοντας ότι ο αμυντικός στρατός του Artsakh αντιστέκεται στις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, τα οχήματα του Αζερμπαϊτζάν μετέφεραν στρατιώτες στο μέτωπο, όταν ο αμυντικός στρατός του Artsakh χτύπησε το κομβόι.

 

Τις τελευταίες 72 ώρες, ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να προχωρήσει στους νότιους και βόρειους άξονες της περιοχής Καραμπάχ. Οι δυνάμεις των Αρμένιων αντιστέκονται σθεναρά.

Δείτε τα πλάνα...

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της Αρμενίας, Αρτσρούν Χοβχανισιάν, τις τελευταίες δύο ημέρες χτυπήθηκαν 750 υποδομές και κτήρια στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ενώ από την αρχή των συγκρούσεων έχουν δεχθεί πλήγματα περίπου 5.000 υποδομές και κτήρια.

Σε ενημέρωση των εκπροσώπων του τύπου το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Χοβχανισιάν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον βομβαρδισμό του καθεδρικού ναού του Σούσι, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Αρμένιους και επίσης στον τραυματισμό τριών δημοσιογράφων, δύο Αρμενίων και ενός Ρώσου ο οποίος μάλιστα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Είπε μάλιστα ότι πολύ δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί βομβαρδίζονται πολιτιστικά μνημεία και τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να «προστατεύουν οι δημοσιογράφοι στην περιοχή όταν γίνονται βομβαρδισμοί σημείων αδιάκριτα». Είπε επίσης ότι χρησιμοποιούνται πέντε είδη πυραύλων και ένας από αυτούς είναι ισραηλινός πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς.

Τόνισε ότι οι μάχες συνεχίζονται σε πολλά μέτωπα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα τουρκικά μέσα ανέδειξαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις εργολάβων που συνελήφθησαν μετά τον φονικό σεισμό...

Τις τελευταίες ώρες έγινε…

Συνέχεια➥

Νέες συλλήψεις: Στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών»


Νέες συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών...

 

Οι ύποπτοι - 39 εκ των οποίων υπηρετούν στο στρατό ξηράς, 97…

Συνέχεια➥

Μετά τις κινήσεις για απόσχιση των Σερβοβόσνιων από το “κράτος” της Βοσνίας, σειρά πήρε το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία, το οποίο κατοικείται στην πλειοψηφία του από Αλβανούς και αποτελεί το επόμενο “καυτό”…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --