Αζερμπαϊτζάν: Αρμένιοι κομάντος κατέστρεψαν ισραηλινό σύστημα LORA – Μεγάλες απώλειες για τους Αζέρους…( ΒΙΝΤΕΟ ]

Αζερμπαϊτζάν: Αρμένιοι κομάντος κατέστρεψαν ισραηλινό σύστημα LORA – Μεγάλες απώλειες για τους Αζέρους…( ΒΙΝΤΕΟ ]...

 

Τέλεια παγίδα από τους Αρμένιους: Άτακτη υποχώρηση Αζέρων μετά από 200 νεκρούς...

Ξεφτίλισαν στην κυριολεξία τους Αζέρους, Αρμένιοι κομάντος οι οποίοι με μια αποστολή αστραπή κατέστρεψαν ένα πανάκριβο ισραηλινό σύστημα πυραύλου LORA, ενώ τώρα πιθανόν να ετοιμάζονται να πιάσουν και Τούρκους αξιωματικούς ως αιχμαλώτους. Πρόκειται για αξιωματικούς που καθοδηγούν τους Αζέρους στρατιώτες στα πεδία των μαχών.

 

Σύμφωνα με τον Ρώσο ανταποκριτή Semyon Pegov, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη της στρατιωτικής σύγκρουσης, οι ειδικές δυνάμεις του Καραμπάχ μπόρεσαν να εισέλθουν μυστικά (πιθανότατα νύκτα) στο πίσω μέρος μονάδας του Αζερμπαϊτζάν και να καταστρέψουν πυραυλική εγκατάσταση η οποία κτύπησε την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το Στεπανακέρτ.

Ο Semyon Pegov δήλωσε ότι η ομάδα σαμποτέρ του Καραμπάχ κατέστρεψε ένα συγκεκριμένο ισραηλινό πυραυλικό σύστημα το οποίο είχε εκτοξεύσει πύραυλο κατά της πόλης αυτής.

Οι πληροφορίες αυτές αναλύθηκαν από τον Ρώσο στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Alexei Leonkov. Ο ίδιος διευκρίνισε τα δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό του στρατού του Αζερμπαϊτζάν, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ένα εξελιγμένο σύστημα πυραύλου.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες πολλοί δημοσιογράφοι είχαν επιστήσει την προσοχή στα οπλικά συστήματα που χρησιμοποίησαν οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν για να χτυπήσουν στις θέσεις του στρατού της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και της πόλης Στεπανακέρτ.

«Θα ξεκαθαρίσω τις πληροφορίες του Semyon Pegov, αυτό δεν ήταν πυροβόλο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα ισραηλινό σύστημα πυραύλων LORA (LOng-Range Artillery Missile), το οποίο το Αζερμπαϊτζάν αγόρασε το 2018 και το οποίο διαθέτει πύραυλο υψηλής εκρηκτικότητας 400 κιλών και ένα εύρος βολής έως 300 χλμ.», δήλωσε ο Leonkov.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το LORA, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία με τις πυραυλικές μονάδες του Αζερμπαϊτζάν, είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό πύραυλο στερεού καυσίμου, ικανό να χτυπήσει διάφορους εχθρικούς στόχους που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

Το εύρος χρήσης του LORA κυμαίνεται από 250 έως 300 χιλιόμετρα και η ακρίβεια πυροδότησης δεν υπερβαίνει μια περιοχή 10 μέτρων.

Αυτή ήταν μια αποστολή Αρμενίων κομάντος που έγινε γνωστή, υπάρχουν όμως πολλές άλλες αποστολές που δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη. Όταν γίνουν, σίγουρα οι Τούρκοι θα τρέχουν να κρυφτούν και στο Ναγκόρνο για τις πολυδιαφημισμένες δυνατότητες τους που είναι ανύπαρκτες πλην των drone τους.

Τέλεια παγίδα από τους Αρμένιους: Άτακτη υποχώρηση Αζέρων μετά από 200 νεκρούς

Συνεχίζουν να μετρούν ανθρώπινες απώλειες οι Αζέροι μετά τις συνεχείς ανεπιτυχείς επιθέσεις τους σε υψώματα που κατέχει ο αρμενικός στρατός που προκαλεί «σημαντικές απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού υλικού» στο Μπακού.

«Ως αποτέλεσμα των ισχυρών αντεπιθέσεων του αρμενικού στρατού, ο εχθρός έχει σημαντικές απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού υλικού», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Αρτσάχ Vahram Poghosyan στα κοινωνικά δίκτυα.

«Η χθεσινή μαζική επίθεση που ξεκίνησαν οι δυνάμεις των Αζέρων στη νότια πτέρυγα ήταν η τελευταία τους προσπάθεια να επιτευχθεί κάποιο είδος αποτελέσματος», είπε ο ίδιος.

Οι Αζέροι για κάποιο λόγο όπως και οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν τους στρατιώτες τους, αφήνοντας τους να εκτεθούν στα φονικά πυρά των Αρμενίων.

Το ακόμα χειρότερο στην λογική που διέπει το Μπακού είναι η παντελής έλλειψη σεβασμού στους νεκρούς στρατιώτες τους, τους οποίους σύμφωνα με βίντεο των Αρμενίων παρατούν στο πεδίο της μάχης.

Πήγη: pentapostagma gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Τα τουρκικά μέσα ανέδειξαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις εργολάβων που συνελήφθησαν μετά τον φονικό σεισμό...

Τις τελευταίες ώρες έγινε…

Συνέχεια➥

Νέες συλλήψεις: Στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών»


Νέες συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα για την εξόντωση «συνωμοτών...

 

Οι ύποπτοι - 39 εκ των οποίων υπηρετούν στο στρατό ξηράς, 97…

Συνέχεια➥

Μετά τις κινήσεις για απόσχιση των Σερβοβόσνιων από το “κράτος” της Βοσνίας, σειρά πήρε το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία, το οποίο κατοικείται στην πλειοψηφία του από Αλβανούς και αποτελεί το επόμενο “καυτό”…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --