Σε 777 ώρες, κάτι καλό θα συμβεί...

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ,

Καθώς πορευόμαστε στην καθημερινή μας ζωή, μπορεί μερικές φορές να νιώθουμε απογοητευμένοι ή συγκλονισμένοι από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Μπορεί να αναρωτιόμαστε αν τα πράγματα θα καλυτερέψουν ποτέ ή αν θα βιώσουμε ποτέ ξανά τη χαρά και την ευτυχία.

Αλλά ως Χριστιανοί, γνωρίζουμε ότι ο Θεός είναι πάντα παρών μαζί μας, ακόμη και εν μέσω των αγώνων μας. Και μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι, ό,τι κι αν συμβεί, τελικά θα έρθει κάτι καλό.

Καθώς βλέπουμε μπροστά μας τις επόμενες εβδομάδες, θέλω να σας ενθαρρύνω να κρατήσετε αυτή την ελπίδα. Σε ακριβώς 777 ώρες, κάτι καλό θα συμβεί. Ίσως θα είναι μια σημαντική ανακάλυψη σε μια δύσκολη κατάσταση, μια στιγμή απροσδόκητης χαράς ή μια αίσθηση ειρήνης και ικανοποίησης που δεν έχετε νιώσει εδώ και πολύ καιρό.

Ό,τι κι αν είναι, να ξέρετε ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό, ένα σημάδι της αγάπης και της πίστης Του προς εσάς. Και να ξέρετε ότι είναι μια υπενθύμιση ότι, ακόμη και μέσα στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχει πάντα ελπίδα και φως μπροστά σας.

Έτσι, ας προσβλέπουμε στις επόμενες ημέρες με προσδοκία και εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι ο Θεός είναι μαζί μας και ότι κάτι καλό βρίσκεται προ των πυλών.

Είθε ο Θεός να σας ευλογήσει και να σας κρατήσει στη στοργική Του φροντίδα.

πηγη: face-new237

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Topics by Tags

Μηνιαία Αρχεία(Από το 2019) Τα παλιότερα είμαστε στη επεξεργασία εμφάνισης)

- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --