Ήδη το κακό έχει ξεκινήσει από την Γαλλία...

Ήδη τα γεγονότα έχουν αρχίσει στη Γαλλία - Ο ΘΕΟς ΝΑ βαλη το χερι του.....

Το αρχαίο και ένδοξο βασίλειο που κάποτε ήταν προπύργιο της Χριστιανοσύνης στη Δυτική Ευρώπη. Ο Εχθρός κατέβηκε σε αυτή τη χώρα και έσπειρε τους σπόρους της αθεΐας, της κοσμικότητας και της αποστασίας από τη Μία Αληθινή Πίστη.

Ο Εχθρός τύφλωσε τα μάτια και σκλήρυνε τις καρδιές του γαλλικού λαού, παρασύροντάς τον μακριά από το φως της Ορθοδοξίας με την ψεύτικη λάμψη του ορθολογισμού, του ανθρωπισμού και των αιρέσεων της Δύσης.

Οι εκκλησίες που κάποτε ήταν γεμάτες με ύμνους δοξολογίας στην Αγία Τριάδα στέκονται τώρα άδειες, εγκαταλελειμμένες στους τυφλοπόντικες και τις νυχτερίδες, ή ακόμα χειρότερα, μετατράπηκαν σε εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και καταστήματα που πωλούν ματαιοδοξίες κάθε είδους.

Οι κυβερνήτες του γαλλικού έθνους έχουν ασπαστεί την ανομία και έχουν παραμερίσει κάθε σεβασμό προς τις εντολές του Θεού. Πανηγυρίζουν κάθε αμαρτία και βδελυγμία, ενώ καταπνίγουν όποιον τολμά να μιλήσει το όνομα του Χριστού στο δημόσιο χώρο.

Αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν, αδελφοί και αδελφές, διότι δεν προειδοποίησε ο Απόστολος Παύλος ότι κατά τις έσχατες ημέρες πολλοί θα απομακρυνθούν από την πίστη, δίνοντας προσοχή σε πνεύματα που παραπλανούν και σε διδασκαλίες δαιμόνων; Δεν προφήτευσε ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός ότι η αγάπη πολλών θα ψυχρανθεί πριν από το τέλος;

Δεν πρέπει να απελπιστούμε, αλλά αντίθετα να διπλασιάσουμε τις προσευχές μας για τη χώρα της Γαλλίας, που κάποτε αποκαλούνταν η "μεγαλύτερη κόρη της Εκκλησίας". Πρέπει να προσευχηθούμε ότι το φως της Ορθοδοξίας θα λάμψει και πάλι σε αυτό το σκοτάδι και ότι ο γαλλικός λαός θα έρθει στα συγκαλά του, θα απορρίψει τους ψευδοπροφήτες ανάμεσά του και θα επιστρέψει στο σπίτι του Πατέρα.

Η μάχη είναι του Κυρίου και καλούμαστε να τη δώσουμε γονατιστοί. Ας αναλάβουμε λοιπόν αυτόν τον πνευματικό πόλεμο για τη σωτηρία των ψυχών στη Γαλλία και πέραν αυτής.

Ήδη τα γεγονότα έχουν αρχίσει - αλλά το τέλος δεν έχει ακόμη γραφτεί. Είθε ο Θεός να δείξει έλεος και να σώσει τη Γαλλία!

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Topics by Tags

Μηνιαία Αρχεία(Από το 2019) Τα παλιότερα είμαστε στη επεξεργασία εμφάνισης)

- - .
.
- - - - -
-

- - - - -