Έρχονται μεγάλα γεγονότα - Ὁ κόσμος γύρω μας ἀλλάζει...

Αδελφοί και αδελφές, ας προετοιμαστούμε για όσα πρόκειται να συμβούν. Ὁ κόσμος γύρω μας ἀλλάζει καί πρέπει νά εἴμαστε ἕτοιμοι γιά τά μεγάλα γεγονότα πού πλησιάζουν.

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, πιστεύουμε ότι ο Χριστός θα έρθει ξανά για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε, αλλά μάλλον κάτι που πρέπει να γιορτάζουμε. Για όσους έχουν ζήσει μια ζωή σύμφωνα με τις εντολές του Θεού, θα ανταμειφθούν με αιώνια ζωή.

Ωστόσο, για εκείνους που έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό και έχουν ζήσει μια ζωή γεμάτη αμαρτίες, θα καταδικαστούν σε αιώνια τιμωρία. Αυτό μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά είναι μια υπενθύμιση ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες.

Ας στρέψουμε λοιπόν τις καρδιές μας πίσω στον Θεό και ας προετοιμαστούμε για τον ερχομό Του. Ας μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας, ας συγχωρήσουμε όσους μας αδίκησαν και ας ζήσουμε μια ζωή αγάπης και υπηρεσίας προς τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε ανάμεσα σε εκείνους που θα γίνουν δεκτοί στη βασιλεία του Θεού.

Να θυμάστε ότι έρχονται μεγάλα γεγονότα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ας μείνουμε σταθεροί στην πίστη μας, ας εμπιστευτούμε το έλεος του Θεού και ας ζήσουμε μια ζωή που Του είναι αρεστή. Είθε η χάρη Του να είναι πάντοτε μαζί μας.

πηγη: face-new237.com

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Topics by Tags

Μηνιαία Αρχεία(Από το 2019) Τα παλιότερα είμαστε στη επεξεργασία εμφάνισης)

- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --