Ο Μοναχός είπε: Αυτό το κόμμα να ψηφίσετε...

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ,

Καθώς πλησιάζουμε στις επερχόμενες εκλογές, πολλοί από εμάς μπορεί να αναρωτιούνται ποιο πολιτικό κόμμα να υποστηρίξουν. Ως ορθόδοξος χριστιανός μοναχός, θα ήθελα να σας δώσω κάποιες οδηγίες για το θέμα αυτό.

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να θυμόμαστε ότι η απόλυτη υποταγή μας είναι στον Χριστό και στη Βασιλεία Του, η οποία δεν είναι από αυτόν τον κόσμο. Θα πρέπει πάντα να προσπαθούμε να ευθυγραμμιζόμαστε με τις αξίες και τις διδασκαλίες του Ευαγγελίου, ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα υποστηρίζουμε.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα κόμματα που ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις αξίες του Χριστού από ό,τι άλλα. Αυτά τα κόμματα χαρακτηρίζονται από τη δέσμευση στη δικαιοσύνη, το έλεος και τη συμπόνια για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή κοινωνικής θέσης.

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, καλούμαστε να είμαστε ειρηνοποιοί και υπηρέτες όλων των ανθρώπων. Θα πρέπει να επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε πολιτικά κόμματα και υποψηφίους που δεσμεύονται στις ίδιες αξίες και που θα εργαστούν για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και ισότιμης κοινωνίας για όλους.

Ως εκ τούτου, σας προτρέπω να ψηφίσετε το Κόμμα του Χριστού στις επερχόμενες εκλογές. Το κόμμα αυτό δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία ή πλατφόρμα, αλλά επιδιώκει να ενσαρκώσει τις αξίες του Ευαγγελίου σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής.

Ας προσευχηθούμε για σοφία και διάκριση καθώς παίρνουμε τις αποφάσεις μας, και ας θυμόμαστε πάντα ότι η πραγματική μας υπηκοότητα βρίσκεται στον ουρανό.

 πηγη: face-new237.com

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Topics by Tags

Μηνιαία Αρχεία(Από το 2019) Τα παλιότερα είμαστε στη επεξεργασία εμφάνισης)

- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --