ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ: 18/5/2021 / ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ: 18/5/2021 / ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Είπε ο Κύριος:

Ήλθε η ώρα να σας μιλήσω στην πράξη! Στραφείτε προς Εμέ, διότι μόνο Εγώ μπορώ να μεσολαβήσω για σας στον Πατέρα μου. Να σας ανοίξω τις Ουράνιες Πύλες. Αυτό όμως, εξαρτάται από εσάς.

Μπήκατε στην τελική ευθεία. Από εσάς εξαρτάται, εάν θέλετε να φτάσετε στο τέλος και να κερδίσετε τον αγώνα. Εγώ σας περιμένω, σας αγαπώ, σας συμπονώ, γι΄αυτό θα σας δώσω κουράγιο γι΄αυτά που έρχονται. Θα σας δίνω δύναμη, για να τα ξεπεράσετε. Θα στείλω τους Δικούς μου, στους δικούς μου, γιατί έτσι σας θεωρώ. Για να σας απαλύνουν τον δρόμο και τους πόνους. Δεν θα σας εγκαταλείψω, γι΄αυτό μη φοβάστε.

Μου δώσατε εμπιστοσύνη και σας έδωσα τον Λόγο μου, ότι θα είμαι δίπλα σας. Ανάσα με ανάσα, βήμα με βήμα, ψυχή με ψυχή. Και οι Δικοί μου που είναι άπειροι θα είναι μαζί σας. Θα σας γνωρίζουν και θα τους γνωρίζετε. Διότι θα φορούν το στέμμα Μου, ο λόγος τους θα είναι γλυκός, βαρύς (σοβαρός) και θα πιάνει τόπο, όπως ο βράχος.

Αδέλφια μου, ήλθε η ώρα να είσαστε ενωμένοι ως ένας κορμός σε έναν Ναό, στον Έναν και Μοναδικό Θεό, στον Έναν Ουράνιο Πατέρα. Ήλθε η ώρα να δείτε από πού προέρχεσθε. Σας μιλάω με την δική σας γλώσσα. Να βρείτε το DNA σας, αυτό το DNA το (Ελληνικό), έρχεται από τον Ουράνιο Πατέρα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Θα προσπαθήσουν να σας το χαλάσουν, να το αλλοιώσουν, γιατί σας φοβούνται, φοβούνται τον Πατέρα και Εμένα. Θέλουν να ξεχάσετε πως σας λένε (Έλληνες). Να είστε σκλάβοι τους, να υπηρετείτε αυτούς που δεν υπάρχουν. Να ευγνωμονείτε αυτούς που δεν το αξίζουν, γιατί αυτοί δεν υπάρχουν!

Αδέλφια του ιδίου Πατέρα, η προσευχή, η μετάνοια, η εξομολόγηση και η Θεία Κοινωνία διασώζουν τα δεσμά σας με Εμένα.

Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτα, εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί η Δίκαια Δίκη έρχεται. Και όλοι οι δικαιούντες θα πάρουν το μερίδιο τους.

Μην αφήνετε να πάει χαμένος ο κόπος σας και ο ιδρώτας σας και τα μαρτύρια των Αγίων σας, για να φθάσετε ως εδώ, για να έλθει η πραγματική ελευθερία κάτω από το Βασίλειο του Ουράνιου Πατέρα! Ο χρόνος είναι κοντά και οι ώρες λίγες για να δικαιωθείτε και να κερδίσετε αυτά που σας υποσχέθηκα ως Διδάσκαλος, όταν με εσάς ήμουν.

Γι΄αυτό μην πτοείστε και μην λυγίζετε. Όλοι θα πιείτε (οι αγαπώντες Αυτόν) και θα πιούμε από το δισκοπότηρο του Πατέρα μας, το νέκταρ της γαλήνης, της αγάπης, της συμπόνοιας, της ελεημοσύνης και της βασιλείας του Ουρανού! Σας το υποσχεθήκαμε, ο Πατέρας και Εγώ!

Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας, στέλνοντας και πάλι τους Δικούς μου, για την έλευση του Βασιλέα Ιωάννη. Ουράνιοι ήχοι θα σας ξεκουράζουν και ουράνια λόγια θα σας χορταίνουν και θα γαληνεύουν τις ψυχές σας, τον νου σας και το σώμα σας.

Ετοιμασθείτε άνθρωποι για Εμένα που έρχομαι και μου ανήκει η Βασιλεία του ουρανού και της γης. Μετανοείτε και παραδώστε τις ψυχές σας και τις καρδιές σας σε Εμένα, που σας γνωρίζω από την ώρα που δημιουργηθήκατε και έως την ώρα που θα φθάσετε στον προορισμό σας. Γι΄αυτό προσέξτε να καθαρίσετε την ψυχή σας με την μετάνοια, την προσευχή, την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία. Επειδή αυτά είναι τα,,

,,απορρυπαντικά της ψυχής, για να λάμψη και να είναι έτοιμη να με παραδεχθεί!

Άνθρωποι, αδέρφια μου, του ιδίου Πατέρα, ανοίξτε τις καρδιές σας και τις ψυχές σας στον Ουράνιο Πατέρα. Δεχθείτε τον Θείο νόμο ως Νόμο της αληθείας. Προσπαθήστε από αυτόν τον μικρό δρόμο στην γη, να ολοκληρώσετε το έργο που σας ανήκει, όπως ένας καλός εργάτης, ακούραστος, ταπεινός, ελεήμων και δίκαιος, για να φθάσετε στον Νόμο του Ουρανίου Πατέρα, ο οποίος σας δικαιώνει και σας εξασφαλίζει το πέρασμα του κατωφλίου της Βασιλείας Του!

Διότι στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο μεγάλο από τον νόμο και την δικαιοσύνη του Θεού. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο όνομα, άλλα λόγια, που αντί να ωφελούν, βλάπτουν! Δεν είναι δικά του. Όταν δεν μπορείς να γεμίσεις την ψυχή σου, πως θα γεμίσεις την ψυχή των άλλων;

Αληθώς να μιλάτε και να μην προσθέτετε δικά σας λόγια, γιατί τότε, τα βάρη της ψυχής δεν θα αφήνουν να μπει μέσα το Άγιον Πνεύμα και η ψυχή ταλαιπωρείται από το πάθος της αμαρτίας.

Αλλάξτε αδέλφια μου τις γήινες συνήθειες, που σας δεσμεύουν και σας κρατούν ομήρους κάτω στην γη. Αλλάξτε και ομοιάσετε με τον Κύριο σας με τον Ουράνιο Πατέρα σας. Μπροστά σας είναι όλα, αν θέλετε να μάθετε και να ακολουθήσετε το δίκαιο και το ηθικό και τον αληθινό δρόμο του Θεού. Όλα σας τα έδωσε απλόχερα στα χέρια σας, για να αλλάξετε.

Ήλθε η ώρα! Τι θέλετε παιδιά μου, να ταυτίσετε την ψυχή σας με την κρίση ή με την αγάπη; Ο δρόμος της κρίσης (της αμαρτίας) είναι εύκολος και οδυνηρός. Ο δρόμος της αγάπης, είναι δύσκολος και γαλήνιος. Ο δρόμος της αγάπης είναι ο μόνος δρόμος προς Εμένα και κερδίζεται μόνο μέσω της αγάπης. Όμως επιτυγχάνεται με μεγάλο αγώνα.

Για να επιτύχετε μια μεγάλη κάθαρση στο σώμα σας και στην ψυχή σας πρέπει να ξεριζώσετε από μέσα σας το κακό από την ρίζα του. Διότι έστω και ένα χιλιοστό κακού να μείνει μέσα σας, θα είναι όπως η βδέλλα που όταν κολλάει επάνω σας, δεν φεύγει με τίποτα μέχρι να φουσκώσει με το αίμα σας (την αμαρτία σας), έως ότου σκάση! Τότε όμως, θα είναι αργά, γιατί θα σας έχει ρουφήξει ήδη το αίμα!

Έτσι και με την ψυχή. Η ακαθαρσία του μίσους, μεγαλώνει ως κτήνος μέσα σας και ξεσπάει. Γι΄αυτό είναι αργά διότι η ψυχή σας χάνει το προνόμιο, χάνει την αγάπη, τον προσανατολισμό της. Τότε θα βρεθείτε δικαίως απέναντι στους Νόμους του Πατέρα.

Η αγάπη φέρνει νηφαλιότητα, και καθαρότητα, δικαιοσύνη και ηθική. Αυτό σας διδάσκουμε ο Πατέρας μου και Εγώ.

Έρχομαι αδέρφια μου. Ήλθα και θα μείνω. Προσέξτε την πόρτα της ψυχής σας, να την έχετε ανοιχτή και καθαρή!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία


Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία...

-Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό…

Συνέχεια➥

«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )


«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )...

 

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --