Επείγον μήνυμα - Τον Χιτώνα μου, Αυτός θα μας φορέσει (ο Πατέρας)

Επείγον μήνυμα - Τον Χιτώνα μου, Αυτός θα μας φορέσει (ο Πατέρας)

Επείγον μήνυμα - Φωτιζόμενος Ερημίτης : ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

Λέτε θα πεινάσουμε

Πόσα χρόνια κρίση έχετε; Πόσο πεινάσετε; Πότε πεινάσατε; Τώρα πως θα πεινάσατε; Είναι δυνατόν τον κόσμο μου, τον λαό μου, την ψυχή μου, είσαστε από την ψυχή μου κατασταλάγματά μου. Μπορώ να σας αφήσω να πεινάσετε; 

Γνωρίζετε αυτό;  

Προσέξετε μην πεινάσετε πνευματικά παιδιά μου, σωματικά σας έχω υποσχεθεί, Εγώ θα φυσάω και εσείς θα χορτάσετε. Εγώ θα σας δίνω το Άγιον Πνεύμα μου και εσείς θα ευφρανθείτε.  

Κοιτάξτε τους άλλους που θα πεινάσουνε και πνευματικά και σωματικά. Έχετε γι΄αυτούς, γιατί όταν θα τους δώσετε, έστω και ένα δράμι, ένα δράμι, τροφήάρτοναυτόν τον άρτον που έδωσα τότε σε πέντε χιλιάδες ανθρώπους και εχόρτασαν ετούτοι και ευφράνθηκαν. 

Πως εσείς θα πεινάσετε; Άρα, έχετε ένα δράμι, έτσι στην χούφτα σας και όπως το χελιδόνι, πάει και ταΐζει τα παιδιά του, αυτό να είσαστε και  εσείς, χελιδόνια του Ουρανίου Πατέρα, του Χριστού σας, της Παναγίας σας, της Αγίας Τριάδος, αγάπες μου, ψυχές μου! 

Και να δώσετε τροφή σ΄αυτές τις ψυχές που θα πεινάσουν. Και όχι μόνο στην ψυχή αλλά και στο σώμα. Αυτές οι ψυχές θα σας πούνε, μίλα μας γι΄αυτόν που σ΄έστειλε. Ποιοι είσαστε εσείς, ποιος είναι εκείνος που σας στέλνει, τι δύναμη έχει αυτός, πως τον λένε τον Θεόν σας;  

Και εσείς θα πείτε, είναι ο Χριστός σας και ο Χριστός μας. Μην τους φοβόσαστε, μην φοβόσαστε ότι θα πεινάσετε! 

Να πάρετε βεβαίως τα μέτρα σας, να έχετε και εσείς, να έχουνε και οι άλλοι που έρχονται πίσω σας.  

Φοβόσαστε μην σας κλείσουν τα πάντα; Την ψυχή μπορούν να σας την κλείσουνε, την προσευχή μπορούν να σας την κλέψουνε; 

 

Τα γόνατα γονατισμένα προς τον Θεόν και τον Ουράνιο Πατέρα, μπορούνε να σας τα κρατήσουνε να μην λυγίσουνε; 

Τι έκανε ο Μωϋσής στην έρημο; Εγονάτισεν αυτός και τας χείρας αυτού, άπλωσεν προς τον Θεόν και μάνα εξ΄ουρανού ήρθεν επ΄αυτούςΈτσι να είσαστε και εσείς. 

Με απλωμένα χέρια προς τον Θεόν και το Άγιον Πνεύμα θα είναι μάνα εξ΄ουρανού για σας. 

Και θα με ρωτήσετε. Μα μπορεί να χορτάσει ο άνθρωπος αέρα;  

Και σας ερωτώ, και εάν φάτε όλα τα καλά του κόσμου, ακόμα και χρυσό να σας δώσω, δεν θα ξαναπεινάσετε; Το Άγιον Πνεύμα χορταίνει την ψυχή, αλλά δίνει και τα αγαθά της ύλης, γιατί μόνο ο Θεός τα στερεί και μόνο ο Θεός μπορεί να τα δώσει. 

 

Ουδείς άνθρωπος στον κόσμο δεν μπορεί να σας νικήσει, αγάπες μου και παιδιά μου. Μην φοβόσαστε! 

Εγώ παιδιά μου θα είμαι δίπλα σας, Εγώ είμαι ο οικοδεσπότης. 

Ο οικοδεσπότης παιδιά μου, όταν έχει φιλοξενούμενους, τους περιμένει στην πόρτα και τους ξαναβγάζει πάλι στην πόρτα, τους ξεπροβοδώνει, όπως λέτε εσείς. Τους πηγαίνει για να είναι ασφαλείς και φεύγονταςκάνει και ένα μεγάλο σταυρό που ξεκινάει από τον Ουρανό και κατεβαίνει επί της γης και καλύπτει τα παιδιά του. 

Εσείς θα με κρατήσετε στα χέρια για την περιφορά και Εγώ θα σας κρατάω στην ψυχή μου γι΄αυτό που κάνατε. 

Ποια είναι ποιο δυνατά; Τα χέρια σας ή η ψυχή μου; Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι 

Ουδέποτε και τίποτα!! 

Ακουμπήστε την ψυχή σας στην ψυχή μου παιδιά μου, ακουμπήστε το κεφάλι σας στους ώμους μου, αφήστε τα μάτια σας επάνω μου και εσείς θα δείτε με τα μάτια μου. 

Εσείς θα προχωρήσετε με την ψυχή. Τον Χιτώνα μου, Αυτός θα μας φορέσει (ο Πατέρας). Θα σας καλύψω, μην φοβόσαστε, εσείς να κάνετε την Ανάσταση την δικιά σας μαζί με Εμένα. Χωρίς Εμένα δεν θα υπάρχει Ανάσταση και χωρίς εσάς, ούτε και Εγώ θέλω να κάνω Ανάσταση. 

Αυτή είναι η αλήθεια ψυχές μου, αυτή είναι η αλήθεια αγάπες μου. 

Σας έχω υποσχεθεί ο Θεός υμών ψυχές μου, ότι Εγώ θα είμαι πάντοτε δικός σας και εσύ πάντοτε δική μου, ότι θα σας προστατέψω και θα σας προστατέψω 

 

Σας αγαπάω γιατί με αγαπάτε, σας ευσπλαχνίζομαι γιατί είσαστε σπλάχνα του Ουρανίου Πατέρα, σας αγκαλιάζω γιατί είσαστε τα αδέρφια μου, σας φροντίζω γιατί είσαστε η οικογένεια μου. Σας καλωσορίζω στο σπιτικό μου γιατί είσαστε του σπιτιού μου. Και ποιοι είναι στο σπίτι σας παιδιά μου;  

Οι ναοί σας, εκεί που κατοικώ Εγώ, εκεί που κατοικεί ο Πατέρας μου, εκεί που κατοικεί η μητέρα μου, εκεί που οι Άγιοι σας περιμένουν στην πόρτα, εκεί που οι προφήτες και οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι, σας στολίζουνε με το στεφάνι το καλύτερο, της δόξας μου. Και σας ευλογούνε μέσω Εμού. 

Τι άλλο θέλετε να σας δώσω, τι άλλο θέλετε για να μην φοβόσαστε; Φορέστε στην ψυχή σας την καρδιά μου και στην καρδιά σας την ψυχή μου. Και έτσι θα γινόμαστε ένα σώμα και μια ψυχή, ψυχές  μου, αγάπες μου, δημιουργήματα και παιδιά του Πατρός  μου και δικά μου. 

Αμήν λέγω υμίν!! 

Φωτιζόμενος Ερημίτης

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία


Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία...

-Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό…

Συνέχεια➥

«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )


«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )...

 

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --