Φωτιζόμενος Ερημίτης: Είμαστε χριστιάνοι, κανένα θεριό δεν μας φοβίζει

Φωτιζόμενος Ερημίτης: Είμαστε χριστιάνοι, κανένα θεριό δεν μας φοβίζει

 

Παιδιά όλοι εσείς που είστε σε αδιέξοδο και έχετε προβλήματα, ψυχολογικά,συναισθηματικά,σωματικά,οικονομικά,οικογενειάκά,υπαρξιακά, επαγγελματικά, βιοποριστικά και γενικά οποιουδήποτε είδους και πονάει είτε το σώμα είτε η ψυχή μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ο Θεός των προγόνων μας, ο Άγιος Τριαδικός θεός, που έστειλε τον Υιό του στην Γή, σταυρώθηκε για όλους εμάς, σήκωσε τις αμαρτίες όλου του κόσμου πάνω του, τις δικές μου και τις δικές σου, και με το Τίμιο Αίμα του τις ξέπλυνε, άνοιξε τις πύλες του Παραδείσου και μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο, μας λύτρωσε από την αμαρτία και τον θάνατο προσφέροντάς μας αιώνια ζωή.

Υπάρχει ο Θεός, είναι δίπλα στον καθένα από εσάς, σας αγαπάει πιο πολύ από ότι αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας και περιμένει να του ανοίξετε την πόρτα της καρδιά σας. Είναι ζωντανός ο Κύριος, ο Θεός, μιλήστε του όπως θα μιλάγατε στον πατέρα η στον φίλο σας, προσευχηθείτε σε αυτόν, μοιραστείτε μαζί του τον πόνο σας και αφήστε τον να σας γεμίσει με ειρήνη, γαλήνη και αγάπη. Δώστε του την καρδιά σας και αφήστε τον να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της ζωής με πίστη.

Είναι δύσκολες εποχές και θα δυσκολέψουν και άλλο για όλους μας. Μα είμαστε χριστιάνοι, κανένα θεριό δεν μας φοβίζει, γεμίστε με πίστη την καρδία σας και σηκώστε με θάρρος και υπομονή το Σταυρό σας όπως έκανε και ο γλυκός μας Χριστός. Εμπιστευθείτε του την ζωή σας και για όλα θα οικονομήσει Κύριος ο θεός. Έχουμε πρεσβευτές στον Κύριο πολλούς περισσότερους Έλληνες που μαρτύρησαν γι’ αυτόν από όσους έχει σήμερα η Ελλάδα μας, μα πάνω από όλα έχουμε την Μεσίτρια, την Παναγία μας, την Φοβερά Προστασία, την Υπερμάχω Στρατηγώ. Δακρύζει και προσεύχευται για μας στον Κύριο γονατιστή, ματώσαν τα γόνατά της, γιατί εμείς δεν προσευχόμαστε πια, ψυχράνθηκαν οι καρδίες μας.

Περαστικοί είμαστε όλοι παιδιά, χαθήκαμε, αποπροσανατολιστήκαμε όλοι με τον τρόπο ζωής και τα πρότυπα τα σημερινά που μας επέβαλαν, με τα ξένα ήθη, με τον καπιταλισμό και με τα προβλήματα και την τρέλα του σύγχρονου κόσμου. Ότι και αν αγοράσουμε, όσο και αν τρέψουμε τις ηδονές υπάρχει πάντα στην καρδιά μας ένα κενό που την τρυπάει πέρα ως πέρα, και πάλι δεν νιώθουμε χαρούμενοι, πάλι κάτι λέιπει. Είναι Κύριος ο Θεός και οι καρδιές μας είναι ο θρόνος του μόνο που δεν βρίσκεται πια εκεί, με τις πράξεις και την ζωή μας τον διώξαμε. Ελάτε πάλι κοντά στο θεό και όλα θα λυθούν, θα σηκωθούμε πάλι όρθιοι και θα λάμψει η Ελλάδα μας σαν το πιο φωτεινό αστέρι.

Πολεμήστε τον κακό σας εαυτό. Πολεμήστε την αμαρτία, τα πάθη, τους πειρασμούς και τις αδυναμίες σας με ανδρεία και πίστη στον Θεό, ξεριζώστε τα απο μέσα σας, καθαρίστε την καρδιά σας και αφήστε τον Χριστο να σας ανακαινίσει. Εξομολόγηση,θεία κοινωνία και μετάνοια (αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης). Αγαπήστε τον διπλανό σας, φροντίστε τον πλησίον σας και ο Χριστός θα φροντίσει για εσάς.

Έχετα Αγιασμό, Θυμιατό και Σταυρούς στα σπίτια σας και επάνω σας.
Να διαβάζετε Αγία Γραφή, τους Χαιρετισμούς στην Υπεραγία Θεοτόκο και τους Ψαλμούς του Δαυίδ, όσο το επιτρέπουν τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις του καθένος.

Η απλά να λέτε την Ευχούλα. Ένα κομποσκοίνι βοηθάει στην συγκέντρωση.
Κύριε Ιησού Χριστέ,ελέησον με/ελέησον ημάς.Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς.
Κύριε Ιησου Χριστέ, Υιέ και Λόγε του θεού του ζώντος, διά της Θεοτόκου και Πάντων των Αγίων, ελέησον και σώσον ημάς.

Βαστάτε αυτό μέσας σας και όσο μπορείτε να το λέτε και όλα θα φτιάξουν.Θα φύγουν και τα μαύρα σύννεφα και τα θεριά.
Μόνοι μας πέσαμε και μόνο εμείς μπορούμε να σηκωθούμε με πίστη και ελπίδα στον Δημιουργό μας, τον Πλάστη του κόσμου όλου, τον Βασιλέα των Ουρανών, τον Κύριο μας και Θεό μας, τον Επουράνιο Πατέρα μας, και θα ανασάνουμε και πάλι ελεύθεροι. Όχι την προηγούμενη ανήθικη ελευθερία.Την πραγματική Ελευθερία που μας προσφέρει ο Χριστός.

 

Φωτιζόμενος Ερημίτης

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία


Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία...

-Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό…

Συνέχεια➥

«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )


«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )...

 

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - --