ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 3/6/2021 /- ( ΕΝ ΜΕΣΩ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ )

ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 3/6/2021 /- ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ) "Είπε ο Κύριος...

 

 

Είπε ο Κύριος:  

Θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν. Να σας βάλουν στην καρδιά σας μίσος και ζήλια αφάνταστη. 

Και Θεό θα σας βάλουν να κάνετε το χρήμα και την ύλη. Και τον πραγματικό Θεό να τον ξεχάσετε και Εμένα να με αρνηθείτε! 

Και εκείνον, (τον Αντίχριστο), σαν βασιλέα να υποδεχθείτε! Αλλά εσείς θερμή προσευχή προς τον Θεό να κάνετε! Διότι αυτές τις ημέρες και τις νύχτες λιγότερες σε χρόνο θα τις κάνω.  

Να μην περιμένετε τον Αντίχριστο, να τον απορρίψετε. Την Δευτέρα Παρουσία μου να περιμένετε, όπως ο Ουράνιος Πατέρας την έχει υποσχεθεί.  

Κρατήστε γερά, με υπομονή και θάρρος, κτίστε μέσα σας τον ναό της πίστεως, της χαράς και της αιωνίας ζωής στην Βασιλεία του Ουρανού. Διότι αυτή σας ανήκει! 

Όμως αυτά με κόπο, με καλές πράξεις, με επιμονή, πίστη, μετάνοια και εξομολόγηση θα τα καταφέρετε. 

Σε λίγο θα διανύσουμε, τον τελικό πόλεμο της αναστάσεως της ψυχής ή τον θάνατό της. Ο θάνατος της ψυχής θα επέλθει, εάν πιστέψετε σε εκείνον τον ψευδοπροφήτη, που μόνο θλίψη θα φέρει με την αυθαίρετη ζωή του, υπερασπίζοντας τον βασιλιά του (τον Αντίχριστο), αλλά μόνο βασιλιάς δεν θα είναι αυτός. 

Την ευλογία του Ουρανίου Πατέρα να έχετε και το έλεος Του να σας σκεπάσει. Και να φερθείτε, όπως ο καλός Σαμαρείτης, για να κερδίσετε πραγματικά την Βασιλεία του Ουράνιου Πατέρα.  

Στο χέρι σας είναι. Τι θέλετε να κάνετε; Να διαλέξετε την αιώνια ζωή με Εμένα τον Χριστό και το Άγιον Πνεύμα, ή να μας αγνοήσετε και να ακολουθήσετε τις ανοησίες που σας υπόσχονται; 

Δεν άλλαξαν οι καιροί. Είναι και πάλι αυτός ο ίδιος ο Σατανάς, απλώς άλλαξε η εποχή. Η νοοτροπία του όμως παραμένει η ίδια. 

Αδέρφια μου, κάνετε υπομονή και θερμή προσευχή. Να έχετε πίστη και να μην φοβάστε. Δεν θα σας εγκαταλείψω. 

Τα έχετε όλα στο χέρι σας, σας έχω δώσει τα πάντα. Το πρώτο που σας έδωσα είναι κομμάτι της ψυχής Μου στις ψυχές σας, για να μπορέσετε να γίνετε μικροί χριστοί και εσείς να γίνετε άγιοι όπως και Εγώ Άγιος είμαι! 

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να σας μιλήσω.  

Έχετε τον αληθινό Λόγο του Θεού στα χέρια σας, την Κ. Διαθήκη. Τρέξτε και διαβάστε την. Σε κάθε της λέξη, κρύβονται τεράστια νοήματα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπεράσπιση που έχω δώσει στα χέρια σας, ώστε να μην μπορεί κανείς να βγει μπροστά σας και να πει, ότι δεν είναι σωστά αυτά που λέτε, γιατί εσείς θα έχετε επιχειρήματα. 

Το μεγαλύτερο επιχείρημα είναι ο Λόγος του Θεού. Δεν υπάρχει άλλος Λόγος, από τον Ενώχ που εγράφη, το δίκαιο, μέχρι και όλους τους προφήτες, που ήλθαν στην γη.  

Μιλήστε με Λόγο Θεού και μην φοβάστε. Πιστέψτε ορθά στον Θεό, διότι μόνο τότε θα έχετε τον οδηγό μπροστά σας. Και να, ένα παράδειγμα. 

Είναι σαν να πηγαίνετε κάπου και να μην γνωρίζετε τον δρόμο. Και έρχεται ένας ντόπιος και σας λέει: Ελάτε, θα σας οδηγήσω εγώ για να βρείτε τον προορισμό σας. Στην συνέχεια του δρόμου του λέτε εσείς. Ε! σταμάτα, δεν είναι ο σωστός δρόμος αυτός, εγώ θα πάω από αλλού. Θα σας πει τότε αυτός: Πηγαίνετε απ΄όπου θέλετε. Και όποιος θέλει να έλθει με εμένα ας έλθει. Αλλά αν πάτε από εκεί που νομίζετε εσείς, θα χαθείτε! 

Ο οδηγός αυτός είναι ο Λόγος του Θεού και η Κ. Διαθήκη, που έχετε στα χέρια σας. Και επίσης άλλα πολλά που έχουν βγει κατά καιρούς από τους Αγίους Πατέρες, που και αυτοί με Λόγο Θεού μίλησαν. 

Όταν μιλάτε με Λόγο Θεού, μη φοβάστε! Ποιος θα ήταν ικανός να σας κάνει ζημιά; Ποιος θα μπορούσε να σας αντισταθεί, όταν θα μιλάτε με τον Λόγο του Ουράνιου Πατέρα, με τον δικό Μου Λόγο και τον Λόγο του Αγίου Πνεύματος και με επιχειρήματα μέσα από αυτήν την ευλογημένη Κ. Διαθήκη; 

Μην έχετε στο μυαλό σας, ότι λείπουν πράγματα. Ας λείπουν! Μιλήστε με αυτά που υπάρχουν μέσα. Τα υπόλοιπα, όταν θα έλθει η ώρα, θα τα αποκαλύψω!! 

Και αυτά που λείπουν, στο στόμα σας θα τα βάλω και θα τα πείτε. Γι΄αυτό να μην έχετε καμιάν αμφιβολία. Μιλήστε με τα αδέλφια σας, με τον κόσμο, με ανοιχτή ψυχή, με αγάπη Θεού.  

Δώστε αγάπη όπως αγάπη είναι ο Θεός και κάντε τους να καταλάβουν, ότι ο Θεός είναι πράγματι Αγάπη! 

Γι΄αυτό μιλήστε με τέτοια λόγια και τότε και η πέτρα θα αρχίσει να σκέπτεται και θα κατανοήσει αυτά τα λόγια. Πόσο μάλλον ο άνθρωπος που οπωσδήποτε θα βάλει σε ένα μέρος του μυαλού του αυτά τα λόγια και κάποια στιγμή θα ανταποκριθεί, γιατί στο υποσυνείδητό του θα γραφεί ο Λόγος ο δικός Μου.  

Αυτό είναι που λείπει σήμερα.  

Όταν θα ακούσετε οποιονδήποτε που θα σας μιλήσει με Τριαδικό λόγο, τότε θα καταλάβετε, ότι είναι ο κωδικός σας και θα εννοήσετε την πληροφορία.  

Όταν δεν θα ακούσετε Τριαδικότητα, μην προσβάλετε κανέναν, αλλά προσπαθήστε να προσθέσετε το σωστό και να βάλετε στην θέσιν τους τα πράγματα, για να πραγματοποιηθεί ο Λόγος του Πατρός και ο Λόγος ο δικός Μου. 

Ούτε να τους στενοχωρήσετε, διότι προσπαθούν και αυτοί την δουλειά Μου να κάνουν, εννοώ τους εργάτες Μου. 

Βλέπετε παιδιά Μου, πως μιλώ Εγώ ο εύσπλαχνος; Εγώ ο οποίος είμαι ο Θεός, διότι είμαι Ένα με τον Πατέρα και δεν είμαι αυστηρός!  

Δίκαιος είμαι! Γι΄αυτό δίκαιοι να είσθε και όχι αυστηροί! Άλλο να μιλήσετε με σοβαρότητα και δικαιοσύνη και άλλο με αυστηρότητα. Η αυστηρότητα σημαίνει «ξύλο», η αυστηρότητα σημαίνει το αντίθετον! 

Ο «άλλος» (ο Σατανάς) θέλει να χρησιμοποιεί πάντοτε την λέξη «πέθανε, γιατί έτσι δείχνει την πτώσιν του σώματος και της ψυχής, επειδή κι΄εκείνος έπεσε, γειώθηκε, θάφτηκε και από τον Θεό νεκρώθηκε.  Γι΄αυτό η λέξις «πέθανε», ισχύει ως: πέφτει, παύεται, γειώνεται, νεκρώνεται.  

Ποιος έπεσε από τον Ουρανό; Ο Εωσφόρος. Πέφτοντας γειώθηκε, θάφτηκε στην γη. Και με όλη την σημασία της λέξεως, νεκρώθηκε από τον Θεόν. Απεβλήθη ως άχρηστος, ως οντότητα. 

Και τώρα που πηγαίνει ο νους μας; Στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, Κεφ.1, που λέει: «Όταν τον είδα, έπεσα εις τα πόδια του σαν νεκρός, αλλά Αυτός έβαλε το δεξί του χέρι επάνω μου και είπε: Μην φοβάσαι, εγώ είμαι, ο πρώτος και ο τελευταίος που ζη. Ήμουν νεκρός, αλλά να τώρα είμαι ζωντανός εις τους αιώνας των αιώνων και έχω τα κλειδιά του θανάτου και του Άδου». 

Μας δείχνει εδώ ότι μόνον ο Πατέρας και ο Υιός μπορούν να ανασταίνουν νεκρούς, όπως και τον Ιωάννη, που έπεσε ως νεκρός. 

Μας δείχνει ότι δίδει την αιώνιον ζωή μετά την κοίμησίν μας, την αποβίωσίν, αλλά και στους νεκρούς του θανάτου και του Άδου. 

Νέκρωσις, είναι κάτι που δεν έχει ούτε ψυχή ούτε ζωή, γι΄αυτό σαπίζει, χάνεται. 

Αποβίωσις σημαίνει ότι φεύγω από ετούτην την ζωή και πηγαίνω σε άλλη ζωή, την αιώνιον. 

Θάνατος σημαίνει πτώσις ψυχής και σώματος. Γι΄αυτό του αρέσει του «άλλου» να χρησιμοποιείτε την λέξη «θάνατος», επειδή προσεγγίζει εκείνον! 

Ξεμπερδέψτε τα πόδια σας από την τριχιάν που λέγεται ύλη. Έκκληση σας κάνω, να γυρίσετε στον Άχρονον, στον Ατελείωτον, στον Ακτύπητον, ο οποίος λέγεται 

Ο ΘΕΟΣ!  Αμήν!  

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία


Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία...

-Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό…

Συνέχεια➥

«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )


«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )...

 

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --