ΈΚΤΑΚΤΟ ΜΉΝΥΜΑ: Ε! εσείς, Σταματήστε την προδοσία σας, όσο ακόμα μπορείτε

ΕΕ! Εσείς σταματήστε την προδοσίας σας...

 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
+++

Ε! εσείς, όλους σας βλέπει ο Κύριος και Θεός, Ιησούς Χριστός, μπροστά Του τα κάνετε όλα αυτά, όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε,

Ε! εσείς, Σταματήστε την προδοσία σας, όσο ακόμα μπορείτε…

Ε! εσείς λαοί της Γής, με δάκρυα και αίμα θα πλυθεί η Γή του Κυρίου και Θεού, από όλους τους αμετανόητους αμαρτωλούς, από όλους τους άθεους, από όλους όσους προσκυνούν Διάβολο και Μαμωνά, κάνουν το θέλημά του και εφραίνονται με τα δώρα του, δώρα της απώλειας, από όλους όσους έχουν κακία στην καρδιά τους, δηλητήριο στην γλώσσα τους και προδοσία στο μυαλό τους… Από όλους όσους καταστρέφουν την Γή Του και το Πλάσμα Του, τον Άνθρωπο…

Ε! Εσείς ευλογημένα παιδιά του Κυρίου και Θεού, όλοι εσείς που Τον αγαπάτε και Τον έχετε στην καρδιά σας! Δεν θα σας πώ ψέμματα, οι καιροί είναι δύσκολοι, θα ζήσουμε γεγονότα, πρώτα κακά και μετά καλά, που δεν έχουν ξαναγίνει σε όλη την Ιστορία της Ανθρωπότητας! Θέλω να μην φοβόσαστε!

Ο Κύριος και Θεός δεν εγκαταλείπει τα παιδιά Του, που Τον πιστεύουνε, που Τον εμπιστεύονται και Τον αγαπάνε! Γίνετε παλικάρια Του, γίνετε αγωνιστές Του, γίνετε στρατιώτες Του! Δεν θα είναι εύκολα, δύσκολα θα είναι, μα όποιος έχει Χριστό και Παναγία θα τα περάσει ανώδυνα όσο είναι αυτό δυνατόν… Με κάθε τρόπο θα σας βοηθάνε, ο

Επουράνιος Πατέρας μας και η Επουράνια Μητέρας μας, οι Άγιοι, οι Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι!!! Αν όμως χρειαστεί να αγωνιστούμε για Χριστό, θα αγωνιστούμε, αν χρειαστεί να Τον ομολογήσουμε, θα το κάνουμε, για Χριστό θα πάμε, για την Αγάπη Του, για την σωτηρία της ψυχής μας αλλά και για την σωτηρία της Ένδοξης Πατρίδος μας!

Να είσαστε έτοιμοι αδέρφια, υλικά και πνευματικά!

Προμήθειες, τρόφιμα, φάρμακα και εμφιαλωμένο νερό…

Σταυρούς στα σπιτικά σας να τα φυλάνε, Αγιασμό να έχετε, θυμίαμα να έχετε και να λέτε καθώς θα τα θυμιάζετε : Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν σου· έπαρσις των χειρών μου θυσία εσπερινή, εισάκουσόν με, Κύριε. Θυμίαμά σοι προσφέρομεν, Χριστέ ο Θεός ημών, εις οσμήν ευωδίας πνευματικής· ο προσδεξάμενος εις το υπερουράνιόν σου Θυσιαστήριον, αντικατάπεμψον ημίν την χάριν του Παναγίου σου Πνεύματος. Κύριε και Θεέ μου, γλυκέ Χριστέ μου, Προστάτεψε την οικογένεια και το σπιτικό μου από κάθε ορατό και αόρατο εχθρό, από κάθε ασθένεια και από κάθε φυσική καταστροφή. Αμήν.

Κομποσχόινι, την Ευχούλα, ψαλμούς του Δαβίδ, Χαιρετισμούς στην Παναγία μας, Παρακλήσεις στο Χριστό, στην Παναγία, στους Αγίους και ότι άλλη προσευχή σας αρέσει! Λόγια καρδιάς στον γλυκό Χριστό! Για να μειωθεί η ένταση και ο χρόνος των δεινών, για να μας προστατεύει ο Χριστούλης! Τέλος Θεία Κοινωνία, όποτε μπορείτε, τον Χριστούλη μέσα μας!

Ότι σας επιτρέπουν οι δυνάμεις και οι υποχρεώσεις σας! Κάστρα απόρθητα θα έιναι τα σπίτια σας, Άγγελοι Κυρίου θα προστατεύουν τις οικογένειές σας!

Πίστη και Εμπιστοσύνη στον Κύριο και Θεό, τίποτα να μην φοβάστε, να συμπεριφέρεστε λες και έχετε τον γλυκό Χριστό κάθε λεπτό δίπλα σας, ναί δίπλα σας Είναι κάθε λεπτό, γιατί Είναι Πανταχού Παρών!

Κρατηθείτε από τον Κύριο και Θεό, για να αντέξουμε στην καταιγίδα που έρχεται και εάν είναι γραμμένο στο καντήλι μας, να ζήσουμε την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και το Μεγάλωμα και την Ελευθερία της Ελλάδος μας, όλη αυτήν την Ευλογία που θα δώσει ο Άγιος Τριαδικός Θεός στα παιδιά Του, υλική και πνευματική! Αυτά να σας δίνουν δύναμη-κουράγιο-υπομονή και ελπίδα στον αγώνα σας, καθώς και η Πίστη και η Αγάπη σας στον Χριστό!

Μετάνοια, Μετάνοια, Μετάνοια το πιο σημαντικό…
Η προσευχή μου και η Αγάπη του Θεού να σας σκεπάζουν,

Καλή Δύναμη αδέρφια, ο Χριστός μαζί μας!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

 

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία


Φοβερή Προφητεία από το Άγιο Όρος - Για Ρωσία - Ουκρανία...

-Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό…

Συνέχεια➥

«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )


«Προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα που προκαλούν πανικό για το ( 2022 )...

 

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και…

Συνέχεια➥
- - .
.
- - - - -
-

- - - - -