Απίστευτη προφητεία 90χρονης γυναίκας

Απίστευτη προφητεία 90χρονης γυναίκας

Απίστευτη προφητεία 90χρονης γυναίκας...

 

 

Μια ηλικιωμένη γυναίκα 90 ετών από το Valdres της Νορβηγίας, είχε ένα όραμα από τον Θεό το 1968.
Ο Ευαγγελιστής Emanuel Minos την συνάντησε εκεί όπου ζούσε, και του είπε ό,τι είχε δει. Ο E. Minos το κατέγραψε, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν τόσο ακατανόητο το όραμα, που κανείς δεν θα το καταλάβαινε, και έτσι το έβαλε σε ένα συρτάρι.

Τώρα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, ο ίδιος κατάλαβε ότι έπρεπε να μοιραστεί ένα όραμα με όλους τους υπόλοιπους.
Η γυναίκα από το Valdres ήταν μια πολύ προσεκτική, έξυπνη και αξιόπιστη Χριστιανή, με μια καλή φήμη μεταξύ όλων που την ήξεραν. Αυτό που είδε είναι:

«Είδα το χρόνο, λίγο πριν τον ερχομό του Ιησού και το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Είδα τα γεγονότα με τα φυσικά μάτια μου.

Είδα τον κόσμο σαν μια μορφή, μια υδρόγειο σφαίρα και είδα την Ευρώπη, τη γη από γη.
Είδα την Σκανδιναβία. Είδα την Νορβηγία. Είδα ορισμένα πράγματα που θα λάβουν χώρα λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού, και λίγο πριν συμβεί η τελευταία καταστροφή, μια καταστροφή που όμοια της δεν έχουμε βιώσει ποτέ πριν.

Ανέφερε τέσσερα κύματα:

1. «Πρώτα πριν από την έλευση του Χριστού και πριν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα υπάρξει μια «ύφεση», όπως δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των υπερδυνάμεων στα ανατολικά και τα δυτικά, και θα υπάρξει μακρά ειρήνη. (Θυμηθείτε, ότι αυτό ήταν το 1968, όταν ο ψυχρός πόλεμος βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο. ―σχόλιο Ε. Minos)

Σε αυτήν την περίοδο της ειρήνης, θα υπάρξει αφοπλισμός σε πολλές χώρες, και στη Νορβηγία και δεν θα είμαστε προετοιμασμένοι όταν αυτό (ο πόλεμος) θα έρθει.
Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με έναν τρόπο ΠΟΥ κανείς δεν θα αναμένει, και από ένα απροσδόκητο μέρος.

2. «Η χλιαρότητα του κόσμου θα κατακτήσει τις καρδιές των Χριστιανών, οι οποίοι θα οδηγηθούν μακριά από τον Χριστιανισμό.
Οι Χριστιανοί δεν θα είναι ανοιχτοί για το κήρυγμα του Ιησού.
Δεν θα θέλουν ―όπως τις παλαιότερες εποχές― να ακούσουν για την αμαρτία και την Χάρη, το δίκαιο και το Ευαγγέλιο, την μετάνοια και την αποκατάσταση, και θα έρθει ένα υποκατάστατο πίστης.
«Το σημαντικό πράγμα για όλους θα είναι να έχουν επιτυχία. Να είναι κάτι!!

Να έχουν υλικά πράγματα, πράγματα που ποτέ ο Θεός δεν μας υποσχέθηκε.
Με αυτόν τον τρόπο, η προσευχή στις εκκλησίες και στα σπίτια, θα μειώνεται και θα μειώνεται!

Αντί του κηρύγματος που έχει χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσουν γενιές ―όπως: το να έχει ο καθένας τον σταυρό του και να ακολουθεί τον Ιησού― η ψυχαγωγία, η τέχνη θα εισβάλλουν στις εκκλησίες και τον πολιτισμό. Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει συγκέντρωση για μετάνοια και αναγέννηση, θα υπάρχει μόνο ανάγκη για να δείχνουν στους άλλους πόσο πετυχημένοι είναι και πόσο καλά οικονομικά. Αυτό θα αυξηθεί σημαντικά λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού.

3. «Θα υπάρξει μια ηθική αποσύνθεση των ανθρώπων που η παλιά Νορβηγία δεν έχει ποτέ ξανά γνωρίσει!
Άνθρωποι θα ζουν μαζί σαν παντρεμένοι χωρίς να είναι παντρεμένοι. (Δεν πιστεύω ότι η έννοια της «συγκατοίκησης» υπήρχε το 1968. ―σχόλιο Ε. Minos)

Πολύ ακαθαρσία πριν από το γάμο, και πολύ απιστία στο γάμο, θα γίνει το φυσικό (το κοινό), και θα πρέπει να δικαιολογείται από κάθε οπτική γωνία.
Θα υιοθετηθεί ακόμη και από τους χριστιανικούς κύκλους αυτή η κατάσταση. Λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει, τα τηλεοπτικά προγράμματα θα έχουν σαν μόνιμη ασχολία αυτή την κατάσταση: της απιστίας και της αμαρτίας όπως ποτέ δεν έχουμε βιώσει ξανά! (Η τηλεόραση μόλις είχε φτάσει στη Νορβηγία το 1968. ―σχολιο Ε. Minos)

«Η Τηλεόραση θα γεμίσει με τέτοια φρικτή βία, που θα διδάσκει στους ανθρώπους πως να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο, και γι’ αυτό οι άνθρωποι θα είναι ανασφαλείς στους δρόμους, επειδή θα αντιγράφουν ό, τι βλέπουν.

Δεν θα υπάρχει μόνο ένας «σταθμός» στην τηλεόραση, θα είναι γεμάτη με «σταθμούς». (Δεν ήξερε τη λέξη «κανάλι» που χρησιμοποιούμε σήμερα. Ως εκ τούτου, τους έλεγε σταθμούς. ―σχόλιο. Ε. Minos.)
Η τηλεόραση θα είναι ακριβώς όπως το ραδιόφωνο, όπου έχουμε πολλούς «σταθμούς» και θα επενδύει στη βία.

Οι άνθρωποι θα την χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα θα αλλοιώνονται από αυτή!

Θα δούμε τρομερές σκηνές: δολοφονίες και καταστροφή και αυτό θα εξαπλωθεί στην κοινωνία!

Οι σκηνές σεξ θα είναι μόνιμες στην οθόνη. Τα πιο οικεία πράγματα που λαμβάνουν χώρα μέσα σ’ ένα γάμο, θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι.
(Εγώ διαμαρτυρήθηκα, και μου είπε: «Έχουμε μια παράγραφο που απαγορεύει κάτι τέτοιο.» ―σχόλιο. Ε. Minos.)

Αυτό θα συμβεί, και θα το δείτε. Όλα όσα έχουμε κάνει στην προσωπική μας ζωή θα πρέπει να αναλύονται, και τα πιο άσεμνα πράγματα θα περάσουν μπροστά στα μάτια μας.

4. «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα ξεχυθούν προς την Ευρώπη. (Το 1968 δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως η μετανάστευση. ―σχόλιο. Ε. Minos.)
Θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και τη Νορβηγία. Θα υπάρχουν τόσα πολλοί από αυτούς, που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τους αντιπαθούν και θα γίνουν σκληροί μαζί τους. Θα αντιμετωπίζονται όπως οι Εβραίοι πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στη συνέχεια, το πλήρες μέτρο των αμαρτιών μας, θα έχει επιτευχθεί. (Διαμαρτυρήθηκα στο θέμα της μετανάστευσης. Εγώ δεν το καταλάβαινα εκείνη την εποχή. ―σχόλιο. Ε. Minos).

Τα δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλά της, σε συνεχή ροή από τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Εγώ δεν θα το ζήσω, αλλά θα συμβεί…. Τότε ξαφνικά, ο Ιησούς θα έρθει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει. Θα είναι ένας σύντομος πόλεμος.» (Τον είδε στο όραμα.)

«Όλα αυτά που έχω δει γι’ αυτόν τον πόλεμο, κάνει τους προηγουμένους να μοιάζουν με το παιχνίδι ενός μικρού παιδιού.
Ο πόλεμος θα τερματιστεί με μια πυρηνική βόμβα.

Ο αέρας θα είναι τόσο ρυπασμένος, ώστε δεν θα μπορεί κανείς να αναπνεύσει. Θα καλύψει διάφορες ηπείρους: την Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις πλούσιες χώρες.
Το νερό θα καταστραφεί (μολυσμένο).

Δεν θα μπορούν πλέον να καλλιεργούν τη γη.
Το αποτέλεσμα θα είναι, ότι μόνο ένα υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα παραμείνει.

Από τις πλούσιες χώρες, οι άνθρωποι, θα προσπαθήσουν να καταφύγουν στις φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο δύσκολο για όλους!
«Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα το ζήσω, αλλά όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει να πάρετε θάρρος!

Έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό που έρχεται δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.

«Εκείνος που έχει αμαρτία, του συγχωρούνται όλα. Αν έχει τον Ιησού ως Σωτήρα και Κύριο, θα είναι ασφαλής.»

 

Ψηφο/ρία: 0
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! –

Πρέπει να είστε μέλος του face-new237.com για να προσθέσετε σχόλια!

ΝΕΑ ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 10/8/2021 /-ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ... ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ )...…

Συνέχεια➥

ΘΕΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: 3/6/2021 /- ( ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ) "Είπε ο Κύριος...

 

 …

Συνέχεια➥

Ροή Άρθρων

 
- - .
.
- - - - -
-

- - - - - -- --